fbpx
Viasat3

A VIASAT3 új magyar sorozatot mutat be Ízig-vérig címmel

Összesen három saját gyártású produkcióval és egy amerikai sorozattal készül a csatorna az idei tavaszra. Az újdonságok közül az egyik a Herendi Gábor és Szilágyi Fanni rendezte Ízig-vérig.

A VIASAT3 szerdán ismertette tavaszi műsorrendjének újdonságait. Az egyik legfontosabb ezek közül, hogy Ízig-vérig címmel 10 epizódos heti sorozatot indít a tévécsatorna. Az Ízig-vérig sorozatot a Társas játékot, a Valami Amerika szériákat és a Kincsemet is jegyző Herendi Gábor, és a fiatal Szilágyi Fanni rendezi.

Ízig-vérig magyar

Az Ízig-vérig egy vendéglős házaspár, Éva és András történetét mutatja be, akik egy félrelépés miatt ádáz ellenségekké válnak, és egy Balaton-felvidéki faluban egymástól nem messze nyitnak éttermet. Harcaikat pedig mások mellett a gasztronómia csatamezején vívják.

Éva és András szerepében az életben is egy párt alkotó Gryllus Dorka és Simon Kornél látható, de a sorozatban feltűnik többek között Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára, Klem Viktor, Bercsényi Péter és Sztarenki Dóra is.

Az Ízig-vérig különlegességeként említik, hogy nem egy külföldi széria magyar adaptációjáról van szó, a sorozat ízig-vérig magyar fejlesztésű, a forgatókönyvet pedig egy sikerfilmek scriptjeit jegyző csapat (Búss Gábor Olivér – Üvegtigris, Divinyi Réka – Valami Amerika 2-3, Csak szex és más semmi, Rudolf Péter – Üvegtigris 1-2 és Trunkó Bence – Argo 1-2) készítette.

Az Ízig-vérig premierje március 25-én 21 órakor lesz, ezután pedig minden hétfőn lesz látható az új magyar sorozat.

Kaptunk egy kis előzetes kedvcsináló videót is.

Új évadokkal jön az Ide süss!

A VIASAT3 közölte azt is, hogy folytatja az Ide süss! című gasztroreality műsorát, ami tavaly tavasszal már nagy sikerrel futott. A műsor voltaképpen egy sütiverseny amatőr cukrászok és műkedvelő tortafenoménok számára. Az ország nagy sütiversenye március 25-én 20 órakor nem egy, hanem rögtön három új évaddal tér vissza a VIASAT3 képernyőjére, ezúttal Sass Dani mellett Ábel Anita vezetésével, akit a kutyája, Shíva is elkísért a forgatásokra.

Az Ide süss! legújabb évadait a Gödöllői Grassalkovich-kastélyban forgatták. A zsűri maradt a régi: Baracskay Angéla cukrászséf, „a tányérdesszertek királynője” és Szabadfi Szabolcs, „az ország pékje”.

Állítólag egyébként még több csavarral, még több izgalmas feladattal, meglepő fordulatokkal készül a zsűri a versenyzőknek, a sütemények alapanyagai között pedig a rózsaszín csokoládé, sőt a kecsege is megjelenik a legújabb évadokban.

A gasztroreality-ben a receptek mellett egyébként számos történetet is megismerhetnek majd a nézők. Az amatőr cukrászok között mások mellett ott lesz László nagypapa, aki az unokája álmáért küzd, valamint Kriszti, aki színésznőként dolgozik, és végre nem csak kollégáit szeretné elkápráztatni süteményeivel. Érkezik Dia is, aki a nagypapája emlékéért szeretne jól teljesíteni, de akik majd odakapcsolnak, láthatják Morenót is, aki sosem ismerte a szüleit, és mindig egyedül harcolt az álmaiért.

Idén is lesz különleges celebadás, amelyben Steiner Kristóf a vegán édességeket népszerűsíti majd, LL Junior és Bárdosi Sándor pedig ádáz harcot vív a süteményekkel. De az is kiderül, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien mennyire otthonosan mozog a konyhában. Emellett egy  gyerekzsűris különkiadással is készülnek az Ide süss! alkotói.

Ahogy már említettük, március 25-én lesz az első rész. Az új évad minden hétköznap 20 órától lesz képernyőn, vagyis napi műsor lesz belőle.

Folytatódik az Észbontók

A VIASAT3 a tavaszi műsorrendjében is folytatja az Észbontók című műveletlenségi vetélkedőjét. Ami ugye arról szól, hogy a nézők azon szórakoznak, hogy ül pár nem túl magas intelligenciájú játékos a stúdióban, és a néző egyfolytában azon gondolkodik, hogy ezek a szereplők tényleg ennyire buták-e.

A műsorvezető ezúttal is Kovács Áron lesz. Lesznek celebek is,  többek között Gáspár Laci és a Schobert házaspár.  Színészek, énekesek, a Feleségek luxuskivitelben sztárjai és a 200 első randi szereplői is feltűnnek majd az adásokban.  A játékban minden héten egy-egy celebcsapat versenyez egymással, akiknek ki kell találniuk, hogy a civil szereplők, azaz az észbontók tudják-e a helyes választ a nekik feltett kérdésekre. A pontgyűjtés egy héten keresztül zajlik, és a hét végén derül fény arra, hogy melyik csapat nyeri az adott heti játéksorozatot.

A nyertes celebcsapatok idén is hétről-hétre egy-egy alapítványt, jótékony célt támogatnak a nyereményükkel. Érdekesség, hogy egy celebcsapat tagjaként Pumped Gabó is megjelenik, aki nem először áll az Észbontók kamerái elé, legutóbb azonban még nem a hírességek, hanem az észbontók csapatának volt a tagja. Rajta kívül többek között Vasvári Vivien, Köllő Babett, Iszak Eszti, Dér Heni, Gáspár Laci, Rubint Réka és Schobert Norbert igyekszik majd eligazodni az Észbontók agytekervényei között március 25-től.

A premier 18 órakor lesz, és dupla epizóddal, ezt követően pedig minden hétköznap 19 órától kerül képernyőre a VIASAT3-on.

Az újonc – The Rookie

A saját gyártású tartalmak mellett egy új amerikai sorozattal is készül a nézőknek a csatorna. Az újonc (The Rookie) március 26-án kedden dupla epizóddal debütál 21 órakor a VIASAT3-on.

A sorozat leírása szerint a 40 éves John Nolan – akit a Castle sikersorozatból már ismert Nathan Fillion testesít meg – feladja kényelmes, megszokott kisvárosi életét, hogy beteljesítse gyerekkori álmát, és rendőr lehessen Los Angelesben. Zöldfülű zsaruként azonban korántsem egyszerű a nagyvárosban, és egy nap sem telik el anélkül, hogy John ne keveredne veszélyes, kiszámíthatatlan, vagy éppen nevetséges helyzetekbe, amellett, hogy fiatal kollégáival is fel kell vennie a versenyt. Mindent erejét és akaratát latba kell hát vesse, hogy jól alakuljon új élete, és sikeres rendőrré váljon.

A március 26-i premier után keddenként kell a csatornára kapcsolni, ha valakit érdekelni fog a folytatás is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások