fbpx
Gáspár Győző (Győzike), az RTL+ új műsorának, a Mi a vágyad, more? műsorvezetője.

Győzikével indul új műsor az RTL+ csatornán

Mi a vágyad, more? címmel indul Gáspár Győző műsora.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az RTL Magyarország szerdán bejelentette, hogy Gáspár Győző műsorvezetésével, április elsejétől minden hétköznap este 21 órától  jelentkező új műsort indít az RTL+ (RTL Plusz) nevű csatornáján.

A Mi a vágyad, more? című műsorában Győzike feladata az lesz, hogy „kívánságok teljesítésével megváltoztassa az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét”.

A műsort bejelentő közleményt innentől inkább szó szerint idézzük:

Gáspár Győző, alias José Armando, a nagysikerű ValóVilág 9 powered by Big Brother BeleValóVilág című háttérműsorának méltán közkedvelt és népszerű műsorvezetője teljesen maga alá került, hogy képernyő híján nem tud az életcéljának élni: mégpedig annak, hogy megváltoztassa, jobbá tegye az emberek életét. Azonban egy égi sugallatra újabb kihívás elé néz, mostantól az emberek kívánságát teljesíti. Az egyetlen valódi Jókai More az ország bármely pontján feltűnhet, össze lehet futni vele piacon, cirkuszban, megjelenik a legváratlanabb helyeken, sőt még azt is vállalja, hogy külföldön élő rajongóit is meglátogatja és teljesíti a vágyukat. A kívánság kínálat pedig hatalmas, hiszen az RTL műsorainak legemlékezetesebb, legszórakoztatóbb pillanatai és népszerű videóklipek alkotják a választékot. Győző és választható kívánságai bármilyen vitás helyzetet, bánatot tudnak orvosolni, sőt összehozzák a magányos szíveket is.

A közlemény címében egyébként azt írják még, hogy Győzike kiveri majd a biztosítékot. Ami mondjuk tényleg nem szokott neki nehezére esni más műsorok esetében sem.

Kiemelt kép: Gáspár Győző (Győzike), az RTL+ új műsora, a Mi a vágyad, more? műsorvezetője. Fotó: RTL sajtószoba / Nánási Pál
Szóljon hozzá!