Köllő Babett, Babett visszavág

Tíz részből álló, mobilra fejlesztett sorozatot mutat be a Viasat3 tulajdonosa

A Babett visszavág epizódjait az ingyenes Sony Networks mobilapplikáción keresztül lehet nézni.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Új tartalommal bővül a Sony Networks mobilapplikáció. Aki letölti az appot, mától láthatja a Babett visszavág című sorozatot, mely egy minisorozatba csomagolva hoz el 10 epizódnyi celeb-kihívást.

A sorozat házigazdája Köllő Babett színésznő, akinek a nevét mostanában a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismerték meg sokan. A kizárólag applikációban elérhető sorozatban a celebbé vált színésznő celebtársait, illetve jól ismert arcokat állít különböző kihívások elé.

„A forgatás ideje alatt abszolút elememben voltam. Nagyon érdekes volt számomra, hogy a résztvevők közül mindenki egy másik oldalát mutatta be. Jól szórakoztam és bízom benne, hogy a nézők is jól fognak szórakozni ezen a minisorozaton”

– nyilatkozta Köllő Babett.

A sorozatban a színésznő állítólag nem bánik majd kesztyűs kézzel a kiszemeltekkel. Szerepel Babett visszavágban Kabát Peti, Megyeri Csilla, Varga Attila ’Sixx’ (az Index médiása), Sáfrány Emese ’Aleska’, Royal Szabi, Kovács Dorottya ’Chloe from the Woods’, Katz Dávid, Pusztai Olivér, Winkler Róbert és Zimány Linda is.

Egy ajánló videó is készült, mire lehet számítani. Mutatjuk.

A Sony Networks applikációban egyébként több száz órányi szórakoztató típusú tartalom érhető el. Az elérhető tartalmak megtalálhatók a VIASAT3 és a VIASAT6 nagysikerű saját gyártású műsorai és számos Sony sorozat mint a Hannibal, Carter és Elfeledve évadai. Az app-exkluzív Babett visszavág célja, hogy további extra, digitális tartalomhoz juthassanak a Feleségek luxuskivitelben online térben rendkívül aktív rajongói.

Az app Android és iOS operációs rendszerrel működő készülékre tölthető le.

A március 20-i indulást követően minden kedden és csütörtökön érkeznek az újabb Babett visszavág epizódok. Az alkalmazás letölthető a Google Play és App Store áruházakból, illetve a sonynetworks.hu weboldalon keresztül.

Fotó: Sony Pictures Television / Sághy Tímea

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Gárdony, Velencei-tó

Ezért hal le a Velencei-tónál és sokszor a Balatonnál a mobilinternet hétvégente

A most még a T-csoporthoz tartozó, vállalati ügyfeleket kiszolgáló leányvállalata, a T-Systems írásba adta, hogy nem tud mit kezdeni vele, hogy hétvégente sokszor 0 közelébe zuhan a mobilinternet sebessége a turisztikailag kiemelten fontos Velencei-tó egyes területein. A cégnél időnként a főnökséget okolják, és azzal próbálják vigasztalni az érintetteket, hogy a Balatonnál is gondok vannak a hálózat alultervezettsége miatt.