Gamestar

Új főszerkesztő a Gamestar élén

Az eddigi főszerkesztő-helyettes előrelép. A főszerkesztő-helyettes helyére egy online-os szerkesztő kerül.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Media1 értesülése szerint új főszerkesztő veszi át a Gamestar című havilap irányítását, már ettől a héttől.

Az új főszerkesztő az a Vörös Lóránd lett, aki mostanáig főszerkesztő-helyettesként dolgozott a Gamestarnak.

Az eddigi főszerkesztő, Mocsáry József a lap kiadójánál, a Project029 Kft.-nél marad, de most különböző, a Gamestar sikeréhez szükséges marketingfeladatokkal bízzák meg. Neki egyébként van ilyen szakmai előélete a kiadónál, korábban is végzett ilyen feladatokat.

A Media1 szerdán délután telefonon beszélt Virágh Márton ügyvezetővel, akitől azt is megtudta, hogy Vörös Lóránd főszerkesztő-helyettesi feladatait Hajdú Gábor veszi át. Hajdú Gábor mostanáig online szerkesztőként dolgozott a Gamestarnak.

Az ügyvezető megemlítette, hogy a személyi változásokkal egyidejűleg most a lap megújításán dolgoznak. Az új küllemű lappal szeretnének rövid időn belül megjelenni. Azt Virágh Márton még nem tudta megmondani, pontosan mikortól találkozhatnak majd a havilap olvasói az új külsővel.

A videojátékokat bemutató gamer magazint 2018 negyedik negyedévében havi 7.500 példányban nyomtatták, és a Magyar Terjesztés-ellenőrzési Szövetség szerint 3.624 darab fogyott belőle. A MATESZ-adatok azonban esetükben némiképp megtévesztők, mivel a lapból a megjelenési időszakot követően is tudnak értékesíteni, a másodlagos értékesítésről pedig nem közöl adatokat a MATESZ.

A Project029 Kft. adja ki egyébként a Gamestaron kívül a PC World és a Computerworld című informatikai szaklapokat is.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Dévényi István a Kötöttfogás műsorvezetőjeként

Kiszáll a Kötöttfogás szerkesztő-műsorvezetője

Dévényi István az európai uniós választási eredmények kapcsán jelentette be, hogy kiszáll. Hogy a műsor tovább megy-e, illetve ki veszi át Dévényi feladatait, arról a Konok Péter-Csintalan Sándor-Pörzse Sándor hármasnak kell döntenie.