pr-telecom

Bővül a HD-kínálat a PR-Telecomnál

Kódolatlan időszakkal népszerűsítik a 63. HD-csatornájuk bevezetését.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A PR-Telecom keddi bejelentése értelmében a szolgáltatónál is megjelenik a Viasat History HD minőségben. Ezzel 63-ra nő a nagyfelbontású csatornák száma a kábelszolgáltatónál.

Kódolatlanul és HD-ban érkezik Attila, a hun

A HD csatorna bevezetését támogatva március 1. és március 18. között kilenc megyében kódolatlanul érhetik el a csatornát a kábelszolgáltató ügyfelei. A csatornanyitás időszakának lejártát követően a Lexikon csomagot választók fogják tudni nagy felbontásban követni az ókori és modern idők rejtelmeit, hadtörténeti eseményeit, különböző kultúrák egykori mindennapjait.

A történelem tematikájú tévécsatornán március 2-án egy különlegesség is debütál majd, ekkor lesz látható az ismert ausztrál filmes-történész, David Adams Magyarországon is forgatott Attila, a hun című epizódja. A fejezet ahhoz A birodalom vége dokumentumsorozathoz tartozik, amelyben Adams olyan nagy uralkodókat vizsgál meg újszerű megközelítésből, akiknek birodalma aztán pillanatok alatt omlott össze.

Attila, a hun - A birodalom vége
Attila, a hun – A birodalom vége

Ugyancsak HD-ben lesz látható az egykori, híres kereskedelmi útvonalról szóló ismeretterjesztő sorozat, az Így alakította a Selyemút a világot, amely március 16-án rajtol a Viasat Historyn.

„Amellett, hogy nyilván haladunk a korral, meggyőződésünk az is, hogy a HD minőség mindenképpen nagyobb élményt nyújt a televíziózás során. A nagyfelbontás a mi csatornáink esetében különösen fontos, hiszen sokszor kalauzolunk lenyűgöző tájakra, máskor régi korokba, gyakran mutatunk meg tudományos érdekességeket vagy tárunk fel olyan színes izgalmakat, amikor a hatásnak igen fontos összetevője a képi részletgazdagság”

– mondta el Horváth Tamás, a Viasat World kereskedelmi igazgatója.

Szóljon hozzá!

Arena4 tévésatorna

Az Arena4 tévécsatornára költözik az NFL

Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az Arena4 sugározza az NFL mérkőzéseit. Az ősszel induló digitális platform, az Arena4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL rajongóinak. Eközben bővült az új sportcsatorna elérhetősége.