fbpx
Részlet a Szuper Állatorvosból

Kódolatlan heteket tart a Viasat Nature

Ezáltal nyolc megyében is megismerhetik a természetcsatornát.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Két hétre lekerül a kódolás a Viasat Nature természetcsatornáról a Tarr Kft. kábelszolgáltató hálózatában. A február 1. és 15. között tartó kódolatlan időszakban Tolna, Baranya, Somogy, Fejér, Bács-Kiskun, Zala, Vas és Veszprém megyéből lehet majd díjmentesen fogni az adást. Ehhez a 67. programhelyre kell hangolni a tévékészüléket.

„Számunkra fontos, hogy olyan emberekhez is eljuttassuk műsorainkat, akik egyébként nem találkoznának ezekkel. Bízunk benne, hogy a több mint 300 településből, amelyet a szolgáltató lefed, sok új háztartásba sikerül értéket és élményt vinnünk a természet és az állatok ihlette dokumentumfilmekkel”

– mondta el Horváth Tamás, a csatornatulajdonos Viasat World kereskedelmi igazgatója.

A csatornanyitás időszakában, február 3-án debütál a természetcsatornán az Élet: az első lépések című dokumentumfilm első évada, amelyben a David Attenborough mellett gyakorlatot szerző Patrick Aryee biológus a vadon élő állatkölykök legsérülékenyebb időszakát örökíti meg. Látni lehet, hogy a természet milyen leleményes stratégiákat hívott életre, amelyek segítik az ifjoncokat a legmeredekebb tanulási időszakban. A következő napon a Szuper állatorvos 5. évada indul útjára, ezúttal is olyan különleges esetekkel, amelyek eredetileg reménytelennek tűntek. Noel Fitzpatrick kórháza a világ egyik legnagyobb és legjobban felszerelt egészségügyi intézménye, ahol az ápolás szintje még a beteg embereket is kielégítené. Február 9-én a Kedvenc kutyáink című dokumentumfilmet tűzi premierre a Viasat Nature, így megismerhetjük a legnépszerűbb kutyafajtákat, és megtudhatjuk azt is, hogyan változtak preferenciáink az évek során.

A kódolatlan időszak után a csatorna a Tudástár, a Mix és a Platina Mix csomagokban továbbra is elérhető lesz a Tarr Kft. hálózatában.

Kiemelt kép: Részlet a kódolatlan időszakban képernyőre kerülő Szuper Állatorvosból

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!