
Miért lehet előnyös nagyüzemi konyhán dolgozni? (x)
Azok, akik már több évtizedet lehúztak a vendéglátás területén, naphosszat tudnának mesélni, hogy mennyi kellemes és kevésbé kellemes élménnyel gazdagodtak az évtizedek folyamán. A nagyüzemi
Azok, akik már több évtizedet lehúztak a vendéglátás területén, naphosszat tudnának mesélni, hogy mennyi kellemes és kevésbé kellemes élménnyel gazdagodtak az évtizedek folyamán. A nagyüzemi
Napjainkban kiemelten fontos, hogy aktívan is hozzájáruljunk a hulladékmennyiség csökkentéséhez, az újrahasznosítás körforgásához. Ennek legjobb módja, ha olyan megoldásokat építünk be vállalkozásunk mindennapjaiba, amelyek mindezt
A céges rendezvényeken az egyik legnehezebb feladat azt megoldani, hogy mindenki jól érezze magát. Márpedig a komfortossághoz hozzátartozik az is, hogy ne kelljen senkinek sem
A támogatást elnyerő cég még napilapkiadásra nyerte el a pénzt, ám a tervek időközben módosultak, így az összeget végül weblapra fordítják. Mindezt úgy, 2019-ben már felvásárolt a cég tulajdonosa egy turisztikai portált.
„Fenntarthatóság a hazai vendéglátóiparban és a gasztronómiában” témában hirdettek pályázatot újságírók szerkesztők, bloggerek, illetve vloggerek számára. Mutatjuk a díjazott munkákat.
„Fenntarthatóság a hazai vendéglátóiparban és a gasztronómiában” témában várják a jelentkezéseket.