fbpx

nemzetközi terjeszkedés

A TV2 Média Csoport és védjegye, a TVB2 (TV B2)

Megerősítette a hatóság, a Mészáros Lőrinc-közeli TV2 Csoport TV B2 néven újból frekvenciára pályázik Szerbiában

A szerb médiahatóság, a REM (Regulatory Authority for Electronic Media) megerősítette a Media1.hu írásos érdeklődésére, hogy frekvenciapályázati ajánlat érkezett a TV2 RS Broadcastingtól, a magyar TV2 Média Csoport Szerbiában még korábban létrehozott leányvállalatától. TV B2 (vagy TVB2) néven indítanák el az adást egy Belgrád melletti tévétoronyból.

A Pepita.hu menedzsmentje.

Négy új vezető is érkezett a Pepita.hu-hoz

A piaci körülmények ellenére a hibrid, azaz hagyományos- és piactér modellben egyaránt működő Pepita.hu mellett több weboldalt is üzemeltető Pepita Csoport folytatni tudta nemzetközi terjeszkedési törekvéseit. Most új vezetők érkeztek.

A TV2 Média Csoport Róna utcai székháza Budapesten

A TV2 Csoport mégis elengedte Szerbiát, legalábbis egyelőre

Nem indult el a magyar TV2 Média Csoport az 5. szerbiai országos DVB-T (digitális földfelszíni televíziós) frekvencia hasznosítására irányuló pályázon, pedig néhány hónapja, amikor nem sikerült nyerniük a szerb médiahatóság előző hasonló tévés pályázatán, még azt mondták, nem adják fel a szerbiai terjeszkedés kérdését.

A TV2 épületének bejárata a Róna utcában Budapest. Fotó: Ladányi András, Media1

Új lehetőség a magyar TV2 és mások számára Szerbiában: ismét országos frekvenciapályázatot hirdetett a médiahatóság

A Media1 megtudta, hogy a Szerb Köztársaság médiahatósága, a REM Tanácsa újabb országos televíziós földfelszíni frekvenciapályázatot tett közzé a honlapján. Az országos nemzeti frekvenciapályázat mellett körzeti frekvenciapályázat is indul Avalában, valamint rádiós frekvenciapályázat Belgrád térségében. Az újabb országos DVB-T frekvenciapályázat egy újabb nagy esélyt jelenthet a TV2 számára is a korábbi sikertelen pályázata után, hogy betörjön a szerb televíziós piacra.

Palocsay Géza, a Pepita.hu új vezérigazgatója balról a 3.

Palocsay Géza a Pepita.hu új vezérigazgatója

Az egyik legelismertebb és legmeghatározóbb hazai e-kereskedelmi szakemberrel, a Jófogást és a Használtautó.hu oldalakat működtető Adevinta Hungary volt ügyvezetőjével bővíti menedzsmentjét a Pepita.hu. Palocsay Géza a cég alapítóitól veszi át a platformhoz kötődő vezérigazgatói teendőket. Palocsay Géza egyik legfontosabb feladatai közé tartozik majd a Pepita.hu szervezeti működésének felkészítése a gyors nemzetközi terjeszkedésre a jelenlegi növekedési ütem megtartása mellett.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások