kályha

Így kerülhet kúpkályha és kemence egy étterembe (x)

A mai rohanó világban néha olyan jó lenne elmenekülni olyan helyre, ahol isteni fogásokkal tömhetjük tele a hasunkat. Rengeteg étterem van világszerte, ahol ezt megtehetjük, de mégis kevés olyan hely akad, ahol a téli időben különleges sarokra bukkanhatunk.

Mire gondolunk? Olyan étteremre, ahol egy eldugott és csendes sarokban egy csodás kúpkályha és kemence gondoskodik a melegről, az ínycsiklandó fogásokról és a hangulatról. Fordítsuk meg ezt a kérdést egy kicsit, és nézzük a vendéglátó szemével, amihez viszont elengedhetetlen a megbízható cserépkályha-építő szakember segítsége is, mint a Gábor és Gábor cserépkályhások csapata

Nemcsak különleges hangulattal töltheti meg a teret egy ilyen építmény, hanem tökéletesen komfortos meleggel is. A modern éttermek rideg megjelenésével ellentétben a régi korokat idézhetjük, vagy éppen betyáros stílussal is “felöltöztethetjük” az étterem vendégterét.

Milyen előnyökkel járhat egy kúpkályha és kemence építése?

Azok számára, akik szeretik az autentikus és régimódi helyeket, kifejezetten jó választás egy ilyen építménnyel rendelkező étteremben az asztalfoglalás. Így már csak az lehet a kérdés, hogy milyen kivitelű kályha legyen és mekkora.

Igazán különleges fogások készülhetnek a kemencében, amelyeknek az íze összehasonlíthatatlan a gázüzemű vagy villanysütőben készült ételekével. Az égő fa utánozhatatlan pikantériát ad minden falatnak, amit meg is lehet bolondítani a különböző fafajták “ízvilágával”.

Az ülőrésszel ellátott kályhák a fagyos vendégek kedvenc helye lesz a vacsorák alkalmával, ami olyan hellyé varázsolja az éttermet, ami ellenállhatatlanná teszi a téli időszakban. A megfelelő szakember segítségével és egy szuper kúpkályhával pedig nemcsak az asztalfoglaláshoz kell majd egy online rendszer, hanem a “kályhafoglaláshoz” is.

Az egyedi megoldások varázsa

Az egyik legnagyobb erőssége a témának, hogy nem a standard késztermékek piacán barangolunk, hanem olyan helyen, ahol valóban egyedi megoldások születnek meg. Így ki van zárva, hogy két étterem ugyanolyan cserépkályhával várja a vendégeit.

Ebből a szempontból nem vitás, hogy teljes mértékben egyedülállóvá válhat a helyiség, ami ügyes megoldásokkal egy szuper marketingfogás is lehet. A konkurencia zajából nagyon nehéz kiemelkedni, amihez egy egyedi tervezésű kályha tökéletes lehetőség.

Természetesen korlátozó tényezők is akadhatnak, mert a kémény megléte olyan alapfeltétel, ami nélkül csak dekorációként szolgálhat az építmény. Éppen ezért minden esetben az első lépés, hogy a meglévő kémény méretét kell meghatározni.

A világ végére és tovább…

Jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon hol találhatunk a közelünkben megfelelő szakembert. Kifejezetten örültünk annak a ténynek, hogy a Gábor és Gábor cserépkályhások szakértő csapata számára nem létezik távolság.

Mit nekik 5000 km? Az egyetlen küldetésük az, hogy minden ügyfelük elégedett legyen a végeredménnyel. Európa minden szegletébe hajlandóak elutazni, és még azon is túl, így nem lehet akadály az sem, ha nem találunk a közelben szakértő cserépkályhást.

(x) hirdetői tartalom

Ne maradjon le a híreinkről, iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Mielőtt távozna...

Kérje ingyenesen napi hírlevelünket és naponta elküldjük e-mail fiókjába a legfrissebb híreinket!

Adatvédelmi beállítások