fbpx
A Töltsük együtt! podcast szereplői

Elindult Kovács András Péter függőség-podcastja

A Töltsük együtt! közérthető módon akarja feldolgozni a ma is tabunak számító témát.

Kovács András Péter humorista, Hoffmann Katalin klinikai szakpszichológus és Deés Enikő dramaturg közreműködésével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésével elindult a Töltsük együtt! című függőség-podcast, aminek a terveiről még októberben lehetett először hallani.

A Media1-nek is megküldött közlemény szerint Kovács András Péter azzal a céllal indította el a műsort, hogy közérthető módon dolgozza fel a még ma is tabunak számító függőség témáját.

A podcast „vendégül látja az addiktológiai terület legelismertebb hazai szakembereit, hogy a segítségükkel vegye górcső alá a szer- és viselkedésfüggőségek és a velük rokon viselkedési zavarok széles palettáját a kiváltó okoktól az egyértelmű jeleken át a gyógyulásig, bemutatva az egyén és a környezet megküzdésének módjait, lehetőségeit. A podcast epizódjai elérhetők valamennyi népszerű podcast-szolgáltatónál, valamint videó formájában Kovács András Péter YouTube-csatornáján.

A podcasttal kapcsolatos szakmai anyagokat a Máltai Szeretetszolgálat Fogadó Pszichoszociális Szolgálat honlapja, a www.kimondhato.hu gyűjti egybe.

Nemrég a Media1 podcastjában is függőségekről beszélgettünk a Pszichoforyou főszerkesztőjével és vezető szerkesztőjével – a beszélgetés itt érhető el.

Mindannyian függővé válunk?! Interjú Szabó Eszter Judittal, a Pszichoforyou főszerkesztőjével és Herendi Kata vezető szerkesztővel

Kovács András Péter humorista szenvedélybeteg-podcastot indít

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalálhat minket Facebookon is.

borító: Töltsük együtt!
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások