fbpx
Gaszmann György (j.) és Kővári Balázs, a CETIN Hungary Zrt. két vezetője.

Új vezetők a Cetin Hungary-nál

A távközlési infrastruktúra-szolgáltató, a Cetin Hungary Zrt. két fővel bővítette vezetői csapatát – derül a Media1-hez eljutatott sajtóközleményből.

Az újonnan létrehozott digitalizációs és transzformációs igazgatói pozíciót Gaszmann György tölti be. Az új üzemeltetési igazgató a Yettel Magyarországtól érkező Kővári Balázs lett.

Gaszmann György felel majd a Cetin Hungary digitalizációs stratégiájának kidolgozásáért és megvalósításáért, különös tekintettel az innovatív és adatvezérelt technológiák bevezetésére és az ezekből fakadó folyamat-optimalizálási lehetőségekre. Ezeken túl technológiai oldalról támogatja a szolgáltató termékfejlesztési és pre-sales tevékenységét.

Gaszmann György 1999-ben átviteltechnikai mérnökként csatlakozott a Pannon GSM-hez. Később IP hálózattervező mérnökként dolgozott, majd a Telenor vállalatok regionális üzemeltetési cégénél, a Telenor Common Operationnél a technológiai tervezésért felelt. Ezt követően a Cetin Hungary üzemeltetési igazgatója volt, ebből a pozíciójából érkezik a digitalizációs és transzformációs igazgatói posztra.

Kővári Balázs, az új üzemeltetési igazgató feladata lesz a Cetin mintegy 4000 bázisállomásból, adatközpontokból és IT infrastruktúrából álló országos távközlési hálózatának folyamatos, zökkenőmentes és magas színvonalú működtetése.

Kővári Balázs 1997-ben csatlakozott a Pannon GSM-hez. A hálózattervezési igazgatóságon töltött rövid kitérőtől eltekintve mindig üzemeltetési területen dolgozott, az elmúlt több mint húsz évben vezetőként, hálózati és informatikai területen egyaránt. A Cetinhez történő csatlakozásáig a Yettel Magyarországnál informatikai területért felelős vezetőként dolgozott, ahol a műszaki projektcsapat irányításával járult hozzá a Yettel márka sikeres elindításához.

Fideszes levezető elnöke volt a Vodafone új igazgatóit kinevező közgyűlésnek – íme a bizonyítékok

Kirúgták a Zoom elnökét

Kilenc év után lemondott a YouTube vezérigazgatója

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Gaszmann György (j.) és Kővári Balázs, a CETIN Hungary Zrt. két vezetője. Forrás: CETIN Hungary.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások