fbpx
Telekom BrandShop

Megnyílt a Telekom BrandShop

Saját márkás ruházati cikkekkel és más kiegészítőkkel indult el a távközlési óriás új webáruháza.

A Magyar Telekom által most elindított Telekom BrandShop nevű webshopban a digitális eszközök, készülékek és szolgáltatások mellett merchandise ruházati termékek és kiegészítők is megvásárolhatók.

A cég tájékoztatása szerint korábban a Telekom munkáltatói márkaépítési stratégiájának részeként korábban már elérhetővé tette dolgozói számára saját márkás, egyedi tervezésű ruházati cikkeit és kiegészítőit. A pozitív visszajelzések és a Telekom-logós termékek iránti „külső” érdeklődés sarkalta arra a szolgáltatót, hogy a szélesebb közönség előtt is megnyissa BrandShopját, ahol bárki válogathat a férfi és női pólók, zoknik, táskák, sportruházati cikkek és más kiegészítők között.

„A BrandShop a Telekom számára elsősorban nem üzleti célokat szolgál, sokkal inkább kultúraformáló és értékteremtő vállalkozás. Szakítani szeretnénk azzal az általános megközelítéssel, hogy a cégek szinte szégyellik a márkájukat, vagy legalább is szégyenlősek a márkájuk megjelenítése kapcsán. A BrandShop – amely önmeghatározása szerint se nem ajándéktárgy bolt, se nem fashion store, mint a Deutsche Telekom által megvalósított LoveMagenta koncepció – létrehozása demonstrálja azt a szokatlan megközelítésünket, hogy mi büszkék vagyunk arra a márkára, amely több, mint egy évtizede szolgálja ügyfeleit.” – mondta az indulás kapcsán Szabó Béla, a Telekom márka-és lakossági kommunikációs igazgatója.

A saját tervezésű ruhadarabok mellett – alkalmi jelleggel – a webáruház kínálatában elérhetők magyar márkákkal való kollaborációban megalkotott egyedi termékek is: a BrandShopban már megvásárolható például a Tisza limitált szériás, magenta színű cipője.

A BrandShop negyedévenként új kollekcióval jelentkezik, ami azt jelenti, hogy a sikertermékek kivételével a teljes árukínálat megújul. A webshopot azonban nem csak szezonváltáskor érdemes felkeresni, hiszen időről időre különleges meglepetésekkel is készülnek.

Elindult a Telekom Spots

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon.

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások