fbpx
Révész Richárd, a Danone Magyarország új marketingigazgatója

Új marketingigazgató a Danone Magyarországnál

Révész Richárd lett a Danone Magyarország Kft. új marketingigazgatója.

A Danone Magyarország a Media1-nek eljuttatott közleménye szerint az új vezető 15 éves FMCG és gyógyszeripari tapasztalattal rendelkezik, eredményes szakember a stratégiai, valamint operatív marketing és a kereskedelmi menedzsment területén. Nemcsak Magyarországon, de Közép-kelet Európában és a skandináv országokban is számos sikert könyvelhetett el eddigi pályafutása során, olyan kihívásokat jelentő időszakokban is, mint a koronavírus-járvány vagy a gazdasági válság.

Révész Richárd  tanulmányait a Debreceni Egyetemen végezte, közgazdász, később pedig marketing menedzsment szakon. A diplomája megszerzése után mint marketinges gyakornok kezdett a Danone-nál. 2007 és 2016 között a vállalat a marketing részlegen, számos feladatkörben tett szert tapasztalatra. Ennek eredményeként 2016-tól kinevezték a vállalat cseh és szlovák piacának kereskedelemfejlesztési vezetőjének. Ezt követően az akkor újonnan a vállalat portfóliójába került Alpro márka marketing és értékesítési vezetőjeként irányította nemzetközi csapatát a cseh, a szlovák és a magyar piacokon.

A Danone-nál eltöltött több mint 10 év után 2 évet töltött a gyógyszeripar területén. 2021-ben a PHOENIX gyógyszeripari cégcsoport leányvállalatánál, a Parma Produktnál helyezkedett el mint marketing és kereskedelmi vezető, ahol nagyban hozzájárult a cég piaci pozíciójának megerősítéséhez.

2023 januárjától csatlakozott újra a Danone csapatához, ahol olyan márkák stratégiai építését valósíthatja meg mint az Activia, az Actimel, az Oikos, a Danone, a Danette, a Danonino, az Alpro, a Milupa vagy a Milumil.

„Megtisztelő érzés visszatérni a Danone-hoz, amelynek berkein belül évekig nevelkedtem. Az FMCG-ben és a gyógyszeriparban szerzett tapasztalataim bebizonyították számomra, hogy a két terület sok tekintetben hasonló kihívásokkal találkozik. A Danone mindkét szegmensben jelentős szereplő. Sikereket pedig csak akkor érhetünk el márkáink esetében – legyen szó tej- vagy növényi alapú termékekről, netán speciális gyógyászati célra szánt tápszerekről – ha egymástól tanulva olyan megoldásokat keresünk, amelyek fenntartható módon teremtenek értéket a termékeinket fogyasztók és a külső partnereink számára egyaránt” – mondta el Révész Richárd.

Kinevezték a Startlap új főszerkesztőjét

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Révész Richárd, a Danone Magyarország új marketingigazgatója
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások