fbpx
colaphone coca-cola

Nagyon limitált példányszámban jelenik meg a kólamobil

A várakozásokkal ellentétben nem tömegterméket dob piacra a Coca-Cola.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Mindössze 6.000 darab készülhet a Realme és a Coca-Cola közös okostelefonjából, ami az egyedi külső mellett számos egyedi kiegészítőt is kap majd.

A GSMArena szerint már hivatalos a készülék érkezése, amiről nemrég még csak egy Twitter-fiók miatt lehetett tudni. Ahogy arról a pletykák szóltak, ez egy egyedi Realme 10 Pro 5G márkájú telefon lesz, kéttónusú Coca-Cola hátlappal.

Jön a Coca-Cola mobil

A nagyon limitált mennyiségben megjelenő készülék február 10-én, jövő héten pénteken jelenik meg, viszont az a hír is igaznak bizonyult, hogy csak Indiában.

A telefonhoz egyedi kiegészítőket is adni fognak, például egy Coca-Cola-figurát, matricákat, és persze egy SIM-tű is jár hozzá. Egy olyan egyedi matricát is mellékelnek majd, mely jelzi, hogy a 6.000 darab telefonból melyikkel rendelkezik a tulajdonos.

Az Indián kívüli hozzáférésről egyelőre nincsenek információk.

Budapesten bírságot, Londonban nemzetközi díjat kapott a Coca-Cola #loveislove kampánya

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is. Megtalál minket Telegramon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások