fbpx
álláskereső portál

Média és marketing munkalehetőségek Egerben (x)

Nagyon divatos dolognak számít manapság a média és marketing világában elhelyezkedni. Van lehetőség home office-ra vagy távmunkára, így bárki otthonról egy laptop segítségével elkezdhet dolgozni. Lássuk, milyen lehetőségek vannak Eger környékén!

Grafikus, fotós, digitális tartalomfejlesztő

A grafikusoknak két ágát lehet megkülönböztetni: az egyik a művészeti grafikus, amihez szükséges némi kézügyesség, a másik típusba azok tartoznak, akik webdesignnal foglalkoznak. Ez utóbbiak elsősorban internetes felületekre szerkesztenek kiadványokat, közösségi felületekre rakják össze a megfelelő képi anyagot. Kreatív, széles technikai tudással rendelkező szakemberekre nagy szükség van napjainkban, ahogyan ezt az egri állásgyűjtő portál honlapján is látható: https://egerallas.hu/allasok/marketing-media-ujsairas-pr.

Fotósként izgalmas kihívásokkal találkozhatunk. Bár jobbára a modellfotósok, vagy az ételfotósok nem alkalmazotti státuszban dolgoznak, az állásportálon szép számmal lehet találni alkalmazotti jogviszonyt nyújtó fotós állást is. Ilyen munkalehetőség például egy külföldi régészeti feltárás teljes fotó dokumentációjának az elkészítése.

A digitális tartalomfejlesztő is ebbe a kategóriába tartozik, feladata a kép- és videódokumentumok digitalizálása, az adott cég fotó- és videóarchívumának kezelése, fotók és videók készítése.

Marketing és online marketing munkák

Általában a marketing kommunikáció megtervezését és kivitelezését írják elő a cégek a leendő munkatársaknak. Online marketing megtervezése (Facebook, Instagram, Tiktok), teljeskörű márkakommunikáció, PR, külső és belső kommunikációs feladatok, értékesítést támogató marketing akciók, promóciók megvalósítása, marketing anyagok, katalógusok megtervezése a feladat. Ezek mellett kérhetik tőlük a cég profiljába illő hírlevelek készítését és a weboldal aktualizálását .

Az online marketinghez tartozik a social media manager is, akinek a feladata a vállalkozás vagy intézmény közösségi profiljaiknak a kezelése. Posztolnak, hirdetéseket kezelnek, szöveget írnak oly módon, hogy közben növekszik az oldalak látogatottsága.

Értékesítő

Az értékesítő is a marketing területéhez tartozik. Feladata az új potenciális ügyfelek felkutatása, ajánlatokat készít és előadja a leendő ügyfeleknek. Vannak helyben dolgozó értékesítők és utazó értékesítők is. Helyben dolgoznak a bolti eladók vagy egy telefonos cég értékesítői. Feladatuk az üzlettérbe betérő ügyfelek barátságos és professzionális kiszolgálása, az ügyfelek valós igényeinek felmérése és a számukra releváns termékek és szolgáltatások bemutatása, ajánlása és értékesítése, valamint a meglévő ügyfelek problémáinak kezelése.

Mára már az offline és az online értékesítői tér igencsak összemosódott, így azonak,, akik ebben a szektorban szeretnének dolgozni, magabiztosan kell mozogniuk mindkét térben.

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások