fbpx
szép hajú nő

A lézeres hajstimuláció megoldást jelenthet a ritkuló hajra (x)

A ritkuló haj, a hajhullás és a kopaszodás bármely nemű és korú embernél előfordulhat, mely befolyásolja életminőségünket. Van azonban megoldás ezekre a problémákra, méghozzá kíméletes módon! A lézeres hajstimuláció a modern kor felfedezése, mely jobbá teheti a mindennapjainkat.

A fenti problémákkal küzdők nehezen találják meg a megoldást. Először sampont váltanak, majd rövidre vágatják a hajukat, hogy kevésbé szembesüljenek a gondokkal. Később táplálékkiegészítőket szednek, majd a fejbőrbe masszíroznak bizonyos vegyi anyagokat. A megoldás azonban ennél jóval egyszerűbb.

Lézeres hajstimuláció

A hajhullásnak különböző okai lehetnek. Megkülönböztetünk genetikai, serdülőkori és környezeti tényezők okozta hajhullást. Miután hajgyógyász megállapítja, hogy melyik ok vezet a hajhulláshoz, érdemes a lézeres hajstimulációt is beiktatni a kezelések közé.

Az Aesthetica Orvosi Központ lézeres hajstimulációs kezelése megváltoztathatja az életed. Komplex megoldást nyújt problémádra, hiszen teljes körű, külső és belső ápolást kap hajad. Kúraszerű alkalmazásával fénnyel teli, dús hajkoronádat ismét visszakaphatod. A klinikán labordiagnosztikai vizsgálatokkal fedik fel a probléma gyökerét, és személyre szabottan ajánlanak megoldást.

A lézeres hajstimuláció előnyei

Mielőtt a beavatkozás előnyeiről ejtenénk néhány szót, tudnunk kell, hogy milyen fázisai vannak a haj növekedésének. Egy hajszálunk átlagosan hat évig él, a hajtüsző pedig kb. 10 hajszálat növeszt élettartama során. A hajszál első életszakasza az anagén, mely kb. 3-5 évig tart, és ilyenkor jól táplált. A második szakasz (katagén) egy átmeneti időszak, amikor már nem kap tápanyagot a hajszál, és kezd a tüszőből kifordulni. A végső stádium a telogén, azaz a nyugalmi szakasz, amikor az újonnan érkező hajszál kitolja a régit a helyéről.

A 10 alkalmas lézeres hajstimuláció és az ezt követő fenntartókezelések biztosítják, hogy a haj folyamatosan a növekedési szakaszban legyen. A kezelés gyulladáscsökkentő hatású, több mélységében is eléri a hajhagymákat, és stimulálja a tápláló erek és az őssejtek működését. Emellett az új hajszálak előretörését segítve a lézeres kezelés során megtisztul a fejből a faggyú- és kreatinlerakódásoktól. Ezáltal gyors és látványos eredmények érhetők el.

A beavatkozás menete

A lézeres hajstimuláció nagyon hatékony terápia, mely fájdalommentes beavatkozás. A kúra egyes kezelései nem tartanak tovább 30 percnél. Az intenzív hajnövekedés érdekében 10 alkalommal végzik a lézeres kezelést, majd további fenntartó beavatkozásokkal biztosítják a folyamatos hajnövekedést.

Az innovatív orvosi lézeres technológia kiegészíthető minoxidil kezeléssel és ultrahangos hatóanyag-bevitellel, így még látványosabb eredmények érhetők el rövid idő alatt. Nemcsak a hajhullás kezelésére és a kopaszság megszüntetésére használható a beavatkozás, hanem a haj dúsítása is megoldható általa.

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások