fbpx
beltéri kamera

Ezeket érdemes tudni a kültéri és beltéri IP kamerákról (x)

Egy okosotthon rendszer minden esetben extra kényelmet és biztonságot jelent a család számára. Ezáltal különféle funkciókat vezérelhetsz, akár távolról is. Nem kell ahhoz otthon lenned, hogy a kültéri és beltéri IP készülékeket figyelemmel követhesd. Napjaink technológiájának hála egyetlen alkalmazással irányíthatsz mindent. Ebben a cikkben beszámolunk neked arról, hogy mit érdemes tudni ezekről az eszközökről.

Hogyan működnek a kültéri és beltéri kamerák?

Az Elektrikstore.hu IP kameráinak a működése igen egyszerű. Egyik megoldás a helyi működtetés, tehát ugyanúgy használhatod, mint a klasszikus kiviteleket. A másik lehetőség az okostelefonos megoldás, hiszen ma már ingyenes applikációk állnak rendelkezésedre Android és iOS készülékekre egyaránt. Ezeknek köszönhetően pedig nem kell ahhoz otthon lenned, hogy vezérelni tudd a kamerát.

A Wiser termékek egy egyszerű okosotthon rendszer részét alkotják. Nemcsak a mindennapjaidat teheted sokkal kényelmesebbé, hanem még értesítéseket is kapsz. Ezáltal tudni fogod, ha a villamoshálózat cserére szorulna. A kényelmi funkciók mellett az eszköz reagál többféle külső eseményre, így jelez, ha magas a páratartalom vagy extrém az időjárás.

A gyártó rendszere ZigBee, WiFi, valamint Etnerneten keresztül kommunikál, megfelel minden szabványnak és tanúsítványnak. Ugyanez igaz a Schneider Wiser kültéri és beltéri IP kamerákkal kapcsolatban, amiket akár a munkahelyedről is irányíthatsz.

További megoldások a működtetésre

Van még egy lehetőség, ami a hangvezérlés. A meglévő rendszert használva fokozhatod a saját komfortodat. A gyártó minden terméke kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő rendszerekkel. Nem gond tehát sem a Google Assistant, a Siri, vagy éppen az Amazon Alexa sem.

A funkciókkal kapcsolatban elmondhatjuk, hogy a berendezés megfigyelésre alkalmas. A kültéri és beltéri kamerák ugyanis arra valók, hogy folyamatosan nyomon tudd követni az ingatlan körüli eseményeket. Akár egy állat jár arra, akár a világítás nem működik, akár betörésről van szó, a készüléknek köszönhetően mindenről időben tudhatsz.

Milyen előnyei vannak a Wiser rendszernek?

A kamerák olyan berendezések, amelyek modern formatervezéssel rendelkeznek, ezáltal minden lakásban megállják a helyüket. A gyártó remek minőségű eszközökkel biztosítja számodra, hogy az otthonod minden része biztonságos, valamint kényelmes legyen. Nemcsak formabontó, hanem intelligens és nem utolsó sorban remek ár-érték arányú is. Mindenképpen érdemes beszerelni egyet, ha biztonságban szeretnéd tudni a családtagokat és magadat.

Előnye továbbá, hogy ha nem vagy otthon, akkor is tudod, ha gond van. Láthatod, ha jön valaki, azt, hogy mit csinálnak az állatok. A szerelés gyors és egyszerű, nem kell hozzá semmit újravezetékelni. Sok sikert!

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások