fbpx
country zene

Countryzenére szakosodott online rádió indult Magyarországon

A COOL FM internet rádiós családjának legújabb csatornájával rétegigényeket igyekeznek kiszolgálni a rádió szerkesztői.

Az ígéret szerint a legismertebb amerikai country zenéiből válogatva indul el az ország első kifejezetten az amerikai stílus rajongóinak szóló rádió a COOL FM online családjának legújabb darabjával. Ez azt jelenti, hogy többek közt Florida Georgia Line, Eric Church, Luke Bryan, Keith Urban, Kenny Chesney, P!nk és Taylor Swift country vonalon készített felvételei is előkerülnek.

Sallai László, a COOL FM főszerkesztője szerint a fő célpont továbbra is a 18-49 éves korosztály, és az általuk kedvelt populárisabb zenei irányzatok képviselete, azonban igyekeznek szélesebb körben is lehetőséget kínálni az úton lévőknek, munka mellett vagy otthon a háttérrádiózást választóknak. A jelenleg elérhető csatornáik között fellelhetőek jazz, chillout, világ-, akusztikus, filmzenék vagy B-oldalas és alternatív zenéket játszó rádiók is.

A 30 rádiócsatornára történő csatlakozások számát folyamatosan elemzik, így a kevésbé népszerű csatornákat időnként egy-egy új tematikus rádióval frissítik fel. A legnépszerűbb rádiójuk továbbra is a 2001 óta hallható COOL FM főcsatorna, amely 2003 és 2012 között kisközösségi rádióként sugározta műsorát Budapesten az FM 107,3-on.

Új, filmzenéket játszó rádió indult a neten

 

Büntetőfeljelentést tett a Radiocafé és a Millásreggeli stábja

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borító: Depositphotos.com / stock
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások