fbpx
sikosító

Bevezetés az anális örömök világába (x)

Mindenki szeret felszabadult, boldog és örömteli lenni, hiszen enélkül amúgy sem élhető meg az anális gyönyör. Fontos azonban, hogy mindenekelőtt eldöntsük, hogy mit szeretnénk. Jó megoldás lehet az elején kísérletezgetni egyedül, hiszen így feltérképezhetjük az ismeretlen terepet. Ha ez megvan, akkor máris indulhat a felejthetetlen utazás.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy miért annyira varázslatos az anális együttlét.

Mire van szükség, hogy az öröm garantált legyen?

Mindenekelőtt érdemes beszerezni egy síkosítót a Szeresdmagad.hu-tól, esetleg vibrátort, amelyek nagy segítséget nyújthatnak a “gyakorlás” során. Viszont fontos, hogy türelmesek legyünk, ne kapkodjunk, adjunk időt magunknak, valamint a partnernek egyaránt. Bár sokszor kellékekre sincsen szükség, néhány alkalommal jól jöhetnek különféle eszközök, amelyekkel sokkal nagyobb örömet okozhatunk a másiknak vagy éppen magunknak.

Viszont érdemes tudni, hogy sok nő azért utasítja el az anális közösülést, mert esetleg fél a fájdalomtól, ami a szűk végbélnyílás miatt történet meg. Máskor a fizikai sérülések miatt tartanak attól, hogy a másik análisan szeretne kapcsolatot létesíteni. Ezek a félelmek bár nem alaptalanok, azért a megfelelő gyakorlással és izgatással sokkal könnyebbé válik a behatolás.

Fontos a higiénia és a test épsége!

Talán mindennél fontosabb a végbél alapos tisztítása és mosása, bár még ez sem biztos, hogy megakadályozza az anális közösüléskor a baktériumok bejutását az egyes helyekre. Éppen ezért felejtsük el ezután a vaginális szexet, valamint a fellációt.

A nem megfelelő tempó és előjáték nem segít abban, hogy az anális együttlét örömteli legyen, sokszor esély van a behatolás során arra, hogy felsértjük a végbélzáró izmot. Ilyenkor bevérzéssel kell számolni, amit elkerülhetünk védekezéssel és síkosító anyag használatával egyaránt.

Nincs helye a gátlásoknak!

Bár az anális szex nem számít tabutémának már, azért még mindig sokan elzárkóznak tőle. Ez főként amiatt van, mert nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire élvezetes lehet egy ilyenfajta együttlét. Ehhez persze megfelelő és élvezetes kivitelezés kell, valamint egy jó partner, akiben megbízhatunk. Ez ugyanis fontos bizalmi kérdés, hiszen még intimebb, mint egy sima szex.

Viszont ahogy a közösülés többi formája, úgy az anális együttlét is egy tanulási folyamat, azonban ebben semmi szégyellnivaló nincsen. Meg kell ismerni a saját vágyainkat és képességeinket. Aki az análszexet választja, annak nem kell kompromisszumot kötnie, hiszen saját és a partnerünk döntése, csak két emberről szól, így itt sincs helye gátlásoknak.

Ne feledjük, hogy csak akkor érdemes bármit csinálni, ha valóban erre vágyunk. Amennyiben meggondoljunk magunkat, akkor azonnal mondhatunk nemet, ezzel megóvhatjuk magunkat az esetleges negatív élményektől.

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások