fbpx
nfl rájátszás

A Network4 csatornái közvetítik az NFL rájátszását és a Super Bowlt

Közeledünk az amerikai sport legnagyobb ünnepéhez.

Indul a Profi Amerikaifutball-bajnokság, az NFL rájátszása, amelyet idén is a Network4 csoport csatornái közvetítenek magyar nyelven – áll a csatorna pénteki közleményében.

A tájékoztatás szerint az ARENA4 tévécsatorna és a NET4+ streaming szolgáltató a rájátszás minden mérkőzését élőben közvetíti. Szombattól-keddig hat meccset adnak le teljes terjedelmében, majd a következő fordulókat is az első perctől az utolsóig.

A sort szombaton két nyugati-parti csapat, a Seattle Seahawks és a San Francisco 49ERS nyitja, majd vasárnap érkezik a Los Angeles Chargers – Jacksonville Jaguars, a Miami Dolphins – Buffalo Bills, a New York – Giants – Minnesota Vikings összecsapás. Hétfőn a Baltimore Ravens méri össze az erejét a tavalyi döntős, Cincinnati Bengals csapatával, majd kedden a várva várt Dallas Cowboys – Tampa Bay Buccaneers szerepel a műsoron.

Az amerikai sport legnagyobb ünnepének számító Super Bowlt február 12-én rendezik az arizonai Glendale-ben, ezt szintén itt láthatják majd a nézők. Tavaly csak az Egyesült Államokban átlagosan 112 millió néző követte élőben a döntőt.

Szinte minden jelentősebb szolgáltatóhoz bekerül a hamarosan induló MAX4 tévécsatorna

Újításokat jelentett be az Arena4 / Network4 az idei NFL közvetítésekről

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Network4
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások