fbpx
A Borsod24 adománygyűjtő akciója.

Adománygyűjtéssel bővítené szerkesztőségét a Borsod24

Egymillió forintot szeretnének gyűjteni októberben.

Közösségi adománygyűjtéssel szeretné fejleszteni szerkesztőségét a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében működő Borsod24.hu hírportál.

A szerkesztőség a Media1-hez eljuttatott közleménye szerint az öt éve működő miskolci műhely a folytatáshoz októberben egymillió forintot szeretne kapni olvasóitól, szimpatizánsaitól.

„Nehéz időket élünk, de könnyen lehet, hogy az elkövetkező hetekben és hónapokban még keményebb kihívásokkal kell megküzdenünk. Hogy minél kisebb veszteségeket szenvedjen a családunk, a vállalkozásunk, a közösségünk, valódi információkon nyugvó döntéseket kell hoznunk, ezeket a híreket pedig csak a független, hiteles médiától van reményünk beszerezni. A mi portálunk ilyen felület, amely missziójának tekinti a valódi közszolgálatot. A minél teljesebb körű tájékoztatás miatt most bővíteni szeretnénk szerkesztőségünket, hogy még inkább segítségére lehessünk a vidéki, magára hagyott társadalomnak. Ehhez kérjük most az ország médiafogyasztó közösségének hozzájárulását”

– olvasható a felhívásban.

Azok, akik szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy minél több hírt dolgozzon fel a Borsod24 a megye területéről, ide kattintva jutnak el az adománygyűjtő oldalra, melynek keretében az olvasók hozzájárulhatnak a vidéki valóság bemutatásához.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Borsod24.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások