fbpx
radiátor

Te már megoldottad a fűtésedet? (x)

Nyakunkon a rossz idő, és az idei ősz nem tűnik túl kegyesnek. Bár talán még az indián nyár nem marad el, azért esténként már kifejezetten hűvös idő van, így elég nagy luxus lenne nem foglalkozni a fűtés témakörével.

Bár nyilvánvalóan nehéz időket élünk, és persze sokan aggódnak a gáztartalékok miatt, nem szabad mégsem olyan dolgokon aggódni, amire nincs ráhatásunk. Sőt, előre sem tanácsos stresszelni olyan eseményeken, amelyek könnyen lehet, hogy be sem fognak következni.

Annál lényegesebb azonban, hogy azon aggódj, működik-e minden radiátorod!

Időben gondoskodj szerelőről!

Akinek már romlott el télvíz idején a fűtési rendszerének bármely eleme, az tudja, mennyire nehéz „leakasztani” egy jó szakembert, így azt tanácsoljuk, hogy még most válaszd ki a szükséges szerelési tartozékokat a SaniterLine kínálatából, és keress mihamarabb egy jó gázszerelőt!

Mert hiába van meg a radiátor a falon, ha az működésre képtelen. Ahhoz pedig, hogy működjön, feltétlenül szükség van arra, hogy a megfelelő szerelési tartozékok rendelkezésre álljanak, amikor érkezik végre a fűtésszerelő.

Minekutána amúgy sem árt évenként ellenőrizni a fűtési rendszert az otthonodban, így akár már nyáron tudsz időpontot egyeztetni, akkor ugyanis még jóval kevesebb munkájuk van a megbízható és jól dolgozó szakembereknek. Ha előrelátó vagy, pénzt is spórolhatsz, hiszen szezonon kívül általában a szakemberek is kevesebb pénzért adják a szolgáltatásaikat.

Mire is lehet szükség?

Talán akad néhány ügyeskezű ember, aki hozzá mer nyúlni a radiátorokhoz és ezzel együtt a fűtéshez, de talán mégiscsak az a legtanácsosabb, ha szakembert bízunk meg ezzel, hiszen a fűtési rendszer talán az egyik legveszélyesebb baleseti forrás az otthonokban.

A szakszerű beszereléshez szükség lesz T-elágazókra, radiátortartó konzolokra és a közvetlen bekötéshez szükséges adapterre. Ez persze leggyakrabban újonnan vásárolt radiátorok esetén szükséges, de könnyen előfordulhat, hogy a régi radiátorod egyik része elhasználódik, és ezáltal balesetveszélyessé válik.

Ezért is érdemes előrelátóan cselekedni, és szakemberrel idejében átnézetni a fűtési rendszert. A szakszerű karbantartás nemcsak meleget ad, de életeket is menthet, nem érdemes félvállról venni!

Válaszd a minőséget!

A kiváló minőségű szerelési tartozékok alapvető fontosságúak, de hasonlóan lényeges az is, hogy meggyőződj arról, nem szakszerűtlenül dolgozó fűtésszerelőt választasz. Ha ugyanis slendrián módon szerelik fel és kötik be a radiátoraid, akkor bizony nagy veszélynek teszed ki önmagadat és a családodat is!

Szentelj neki kellő figyelmet, és gondoskodj időben arról, hogy otthonod ne csak meleg, de biztonságos is legyen!

Válassz radiátorodhoz szerelési tartozékot a SaniterLine kínálatából, és válassz kiváló szerelőt, és dőlj hátra, élvezd otthonod melegét!

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások