fbpx
A szerb Blic TV logója.

Indul a Blic TV

A fennállásának 26. évfordulóját ünneplő szerb Blic napilap idén ősszel elindítja első saját tévécsatornáját – közölte a Magyarországon a Blikk néven ismert napilapot kiadó Ringier médiacsoport.

A Blic TV Szerbiában, a Bosznia-hercegovinai Szerb Köztársaságban, illetve Montenegróban lesz elérhető ősztől.

A Ringier közleménye szerint a Blic TV egy olyan modern szerb televíziócsatornává kíván válni, amely az európai médiapiac tapasztalataira építkezve, autentikus módon, a regionális adottságokhoz és a mindennapi élethez alkalmazkodva szolgálja ki a nézői igényeket.

„A Ringier Szerbia életében egy izgalmas, új fejezet kezdődik a Blic TV indulásával. A svájci Blick TV 2020-as bevezetésével a Ringier következetesen folytatta a transzformációs célkitűzései elérését, a Blic TV pedig újabb mérföldkövet jelent cégünk történetében. A Blic TV több élő videót, új formátumokat, minőségi információ- és hírszolgáltatást, szórakozást és sportot tartogat a tartalomfogyasztók számára. Lenyűgöz és büszkeséggel tölt el, amit a Ringier Szerbia csapata létrehozott”

– mondta Ladina Heimgartner, a Ringier AG igazgatótanácsának tagja, a Global Media Unit vezetője.

A szerb Blic TV logója.
Fotó: Ringier.

„A Blic TV elindítása logikus lépés mind az általunk képviselt márka, mind a médiavállalat, amelyhez tartozunk, és annak Szerbiában betöltött szerepe szempontjából. A Blic TV koncepciója megőrzi a Blic DNS-ének alapvető alkotóelemét, a hírszolgáltatást – gyors, közérthető, aktuális, pontos hírek, amelyek különbséget tesznek a releváns és a lényegtelen között. Azonban a fogyasztókat körülvevő valóságnak éppúgy része a szórakoztatás, ezért saját gyártású szórakoztató formátumaink felhasználásával egy remek produkciót állítottunk össze, amely – úgy hisszük –, exkluzív tartalmával felkelti és fenn is tartja a közönség figyelmét. A jól ismert szerb televíziós személyiségek és saját formátumaik mellett pedig a Blic riporterei és szerkesztői is megcsillogtathatják tudásukat. Ezzel azt a fontos értéket közvetítjük, hogy vállalatként nemcsak felismerjük, de be is fektetünk a tehetségekbe”

– tette hozzá Sreten Radović, a Blic TV igazgatója.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A szerb Blic TV logója. Fotó: Ringier.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások