fbpx
konyhacsempe

Az öntapadós csempe és az öntapadós fólia hőtűrése és vízállósága (x)

A konyha felújítása bizonyos időnként sajnos szükségszerűvé válik. A konyha a napi használat során kopik, romlik az állapota. Nem beszélve arról, ha lakásvásárláskor egy felújítandó lakást vásároltunk, de a felújítás pénzügyi kerete szűkös. Ekkor vetődik fel az a kérdés, hogyan tudnánk jelentős minőségi, esztétikai javítást végezni konyhánkon úgy, hogy az ne kerüljön csilliárdokba?

A kérdésre létezik válasz, mégpedig a fóliázás. Fóliás Juci 3D öntapadós csempéi megszólalásig hasonlítanak a kerámia csempékre, mégsem kell miatta szétvernünk a konyhánkat. Akár egy hétvége alatt egy teljesen úgy konyhát varázsolhatunk a régi, lepukkant, megunt konyhánk helyett!

Hogyan kezdjünk neki a konyhafelújításnak?

Először is döntsük el, hogy min szeretnénk változtatni! Van, akinek csak a pult feletti csempe nem tetszik, de elképzelhető, hogy az összeszabdalt pulttal szeretnénk kezdeni valamit. Ha pedig a konyhaszekrény látványától kapunk sírógörcsöt, akkor akár az egész konyhát is felújíthatjuk. Sőt, a padló gyors lefedésére is találhatsz megoldást!

Milyen termékeket válassz?

Attól függően, hogy mit szeretnél felújítani, keresd meg a megfelelő fóliákat! A pultra a prémiumminőségű fóliákat ajánljuk, ezek ellenállnak a víznek és a mechanikai igénybevételnek. A konyhabútort fóliázhatod standard minőségű fóliával is, és ha időt és pénzt szeretnél spórolni, akkor elegendő a külső részeket lefóliáznod.

A pult feletti falra 3D öntapadós csempét tudsz felragasztani a régi burkolatra. A csempematrica olyan remek találmány, hogy az alatta lévő csempe fugái sem fognak látszódni, teljesen egységes felületet kapsz. A padlót is felújíthatod, ha kopott, vagy túl retró, ehhez az öntapadós vagy a klikkes padlót használhatod, amit közvetlenül a régi burkolatra helyezhetsz fel.

Mit bírnak ki ezek a fóliák és csempék?

Nyilvánvalóan felvetődik a kérdés, hogy milyen igénybevételt bírnak ki ezek a fóliák. Először is szeretnénk leszögezni, hogy ezek a fóliák nem válnak fel, ha a használati utasítás, és a hasznos tanácsok alapján teszed fel őket. A konyhád teljesen úgy fog kinézni, mintha egy teljes felújításon ment volna keresztül.

A tűzhely mellé és fölé a gyártó általában nem ajánlja a csempematricát és a fóliákat, viszont a felhasználók tapasztalatai azt mutatják, hogy gond nélkül működnek, és semmiféle károsodás nem éri őket az évek alatt sem. A pultra tett matrica szintén remekül bírja a mindennapos használatot, főként, ha a prémiumminőséget választjuk. A pult esetében azonban figyelni kell arra, hogy éles eszközökkel ne sértsük meg a fóliát, illetve a forró lábast csak edényalátéttel tegyük rá, hiszen nem egy gránitról van szó, csupán egy pár ezer forintos matricáról.

A tapasztalatok alapján tehát a fóliázással egy komplex, tartós változást tudunk elérni a konyhában. Az öntapadós csempe kitűnően bírja a tűzhely melegét, a pultra tett fólia pedig tökéletesen illeszkedik a mosogató körül is, és a kicsapódó víz sem áztatja fel. Álmodd meg a változást, és vidd véghez!

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások