fbpx
A Portfolio.hu konferenciája

Teltház a Portfolio őszi konferenciáin, dübörög az olvasottság (x)

Berobbant az ősz a Portfolio Csoportnál: mindenkit a gazdasági témák érdekelnek.

Bár idén elmaradt a nyári uborkaszezon, a számok azt mutatják, hogy berobbant a 2022-es őszi szezon a Portfoliónál: üzleti konferenciáik iránt hatalmas az érdeklődés, ezzel párhuzamosan az olvasottság magas szinten stabilizálódott. Úgy tűnik, most mindenki a pénzügyi, gazdasági kérdésekre keresi a választ.

Három konferencia már lezajlott a Portfolio Csoport 2022-es őszi szezonjában: az ingatlanfókuszú Property Investment Forumot szeptember 15-én, a fenntarthatósági kérdésekkel foglalkozó Sustainable World 2022-t szeptember 6-án, a magánegészségügyi Private Health Forumot pedig szeptember 7-én rendezték. A három konferencián összesen 1.300-nál több szakmabeli vett részt, és több mint 200 előadó, akik a szakértői, vállalati, állami és szabályozó oldalról tájékoztattak és informáltak.

Különösen népszerű volt az ingatlanszakma meghatározó eseménye, a Property Investment Forum, ami teltházzal, 750 résztvevővel és közel 100 előadóval az egyik legnagyobb magyar üzleti konferenciának számít.

A Portfolio.hu konferenciája
Hatalmas érdeklődés mellett zajlanak a Portfolio.hu konferenciái

Az őszi rendezvények sikere is azt mutatja, hogy hatalmas az igény a csúcsszínvonalú szakmai konferenciák iránt, a piaci szereplők is keresik a válaszokat, megoldási lehetőségeket, hiszen a teljes gazdaságot érintő kihívások mindenkit érintenek, sok a bizonytalanság, nehéz tervezni – legyen szó energiaárakról, munkaerőpiacról, vagy a forint mozgásáról. Ilyen időszakban felértékelődik az információátadás és a networking szerepe, a Portfolio Csoport immár hagyományosan rendezi meg a mindezekre lehetőséget adó szakmai konferenciáit. Minden iparágban és minden szektorban kiemelten fontos, hogy a hazai szakma együtt tölthessen egy napot, és így tervezhesse a közeli és távoli jövőt.

Az őszi sikersztori tovább folytatódik, a Portfolio rekordlátogatottságot vár további őszi konferenciáira is. Az Energy Investment Forum és a Budapest Economic Forumra soha nem látott fontosságot kaphat az őszi hónapokban. A Portfolio munkatársai felkészültek, a legrelevánsabb kérdésekre keresik majd választ a konferenciák előadóitól.

Szárnyal az olvasottság: felértékelődik a hiteles tájékoztatás szerepe

A kiemelkedő nyári szezont követően ősszel tovább folytatódik a Portfolio Csoport hírportáljainak szárnyalása. Ahogy arról a Media1 is beszámolt, a DKT napi átlagos egyedi látogatószám (real user / RU) alapján kialakított top10-es listáját a weboldalak esetében augusztusban a Portfolio.hu az 5. helyen szerepelt (a Blikk, az Index, az Origo és a 24.hu után), és a Pénzcentrum is bejutott a TOP15-be. A DKT brand-alapú listáján a Portfolio napi átlagos látogatottság alapján a 7. helyen szerepelt, míg havi egyedi látogatószám alapján a 8. helyen állt.

A statisztikák azt mutatják, hogy a kiemelkedő nyári szezont követően ősszel tovább folytatódik a Portfolio Csoport hírportáljainak szárnyalása. Az olvasók folyamatosan követik az energiaárak alakulását, a forint árfolyamát és az EU-s forrásokkal kapcsolatos híreket, és elvárják a hiteles tájékoztatást, a valóban szakértő elemzői véleményeket.

A médiacsoport egyre több csatornán – online, rendezvény, podcast, videó éri el közönségét. A Portfolio Csoport értékesítési szakértői egyedi és komplex megoldási javaslatokkal, hirdetési koncepciókkal várják partnereiket, hirdetőiket.

A Portfolio Csoport Magyarország vezető internetes gazdasági hír- és adatszolgáltatója. A legfrissebb gazdasági, pénzügyi hírek, elemzések mellett real-time árfolyamokat, tőzsdei kereskedési rendszereket, döntéstámogató eszközöket, egyedi elemzéseket és különleges rendezvény-megjelenéseket kínál olvasóinak, ügyfeleinek. Szakmai rendezvényein évente több tízezer látogató találja meg a számára értékes és naprakész információkat, épít kapcsolatokat.

A csoporthoz tartozik a Portfolio, Magyarország gazdasági hírportálja, az egyik legolvasottabb híroldal, a Pénzcentrum, Magyarország második legolvasottabb gazdasági oldala, az Agrárszektor, az agrárgazdasági sajtó meghatározó szereplője, valamint a HelloVidék, a vidék életmódmagazinja. 2022-ben létrejött médiacsoport új stúdiója, a Portfolio Podcast Lab, és egy, a magyar piacon egyedülálló, naponta megjelenő gazdasági-pénzügyi hírháttér podcast-sorozat, a Portfolio Checklist is elindult.

(X)

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások