fbpx
Országos Bortúra mobilapplikáció.

Új magyar borturisztikai applikáció indult Országos Bortúra néven

Az alkalmazásban már több mint 140 magyarországi pincészetről érhető el információ.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

A fejlesztők a Media1-hez is eljuttatott közleménye szerint az Országos Bortúra koncepciója a közismert Országos Kéktúra analógiájára épít: a borkedvelő felhasználó a pincéknél kihelyezett QR-kódok segítségével „becsekkol” (bejelentkezik) a meglátogatott Országos Bortúra partnerborászatoktól, vagyis látogatásával „online pecséteket” gyűjt, amelyek így megjelennek a személyes bortúra naplójában. Ezt követően pedig értékelheti a megélt borélményeit, visszanézheti, mikor, milyen helyeken járt.

„Fontosnak tartjuk, hogy egy olyan aktív borélmény-közösséget hozzunk létre, amit az országjárás és a bor értő szeretete, a kulturált borfogyasztás kovácsol össze. Külön színfoltja az applikációnknak, hogy felületünkön a borkedvelők megoszthatják egymással tapasztalataikat, hiteles értékeléseket adhatnak a pincékről és a kipróbált programjaikról. Az a tapasztalatunk, hogy az utazni vágyók egyre inkább a minőségi programkínálatot keresik, egyre többen nyitottak az új borkalandok megélésére szerte az országban. Egy borprogram vagy borhétvége nem csak a borfogyasztásról, hanem a kikapcsolódásról, a természet szeretetéről, új ismeretek szerzéséről és nem utolsó sorban a közösen megélt élményekről is szól”

– nyilatkozta Bencze Szonja marketingvezető.

Az Országos Bortúra mobilapplikáció működés közben.
Az Országos Bortúra mobilapplikáció működés közben. Fotó: Országos Bortúra.

Az alkalmazás letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból. További részletek az applikáció honlapján ismerhetők meg.

Nemrég egy okosbor is megjelent a piacon, erről itt írtunk.

Itt van Magyarország első okosbora – Vujity Tvrtko kisfilmje jár hozzá

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Hámori Zsófia.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások