fbpx
II. Erzsébet brit királynő.

Rendkívüli műsorváltozás a Spektrum csatornán II. Erzsébet halála miatt

Portréműsorral emlékezik a Spektrum az elhunyt brit királynőre.

A Spektrum ma, pénteken 21 órás kezdéssel műsorra tűzi a II. Erzsébet: Saját szavaimmal című produkciót – közölte az AMC Networks.

II. Erzsébet királynő csütörtök délután, 96 éves korában hunyt el. Az Egyesült Királyság leghosszabb ideig, 70 évig hivatalban lévő uralkodója hosszú és jelentős uralkodásának szinte teljes időszakában rendkívüli népszerűségnek örvendett. Királynői feladatai és kötelezettségei mellett komoly érdeklődést mutatott a politikai és szociális ügyek iránt, és az ő nevéhez fűződött a monarchia korszerűsítése is.

A Spektrum által képernyőre tűzött portréműsor ritkán látott archív felvételeken, valamint a palotába bejáratos bennfentesek információin keresztül tárja fel II. Erzsébet szavainak hatását. A műsor bemutatja azt a királynőt, aki jelen volt a világ vezetőivel való nyilvános és magánjellegű kapcsolataiban, de megemlékezik a családi tragédiákat követő érzelmes beszédeiről és az igazán személyes hangvételű karácsonyi üzeneteiről is. A dokumentumfilm fellebbenti a fátylat a koronát viselő érzékeny nőről, annak példaértékű erkölcsi tartását és személyes érzelmeit is megmutatva

Így reagált a brit média- és reklámpiac II. Erzsébet halálára

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: II. Erzsébet brit királynő. Fotó: AMC Networks.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások