fbpx
Emmy-gála.

Élőben közvetíti az Emmy-gálát az AMC tévécsatorna

Sőt online, mobilon is követhető lesz a díjátadó.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Idén is élőben követhetik a nézők a 74. alkalommal megtartott Emmy-díjátadó gáláját az AMC tévécsatornán – közölte az AMC Networks csütörtökön.

Mint írják, szeptember 13-án, kedden hajnali 1 és 5 óra között két szakértő, Balázsy Panna és Szirmai Gergely közreműködésével lesznek követhetők az események, nem csak a tévében, hanem immáron az AMC Mikro alkalmazáson keresztül is. Hozzátették: a Better Call Saul utolsó évadának premierje pedig szeptember 8-i kezdéssel, 23 órától látható az AMC-n.

Az AMC nem csak Magyarországon, de Közép-Európa más országaiban, így Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Szlovéniában, Horvátországban és Szerbiában is élőben közvetíti az Emmy-díjátadó gálát.

A díjátadót a szokásokhoz híven a Los Angeles-i Microsoft Theatre-ben rendezik meg, a házigazda pedig a hatszoros Emmy-díj jelölt színész és komikus, Kenan Thompson lesz, aki a leghosszabb ideje szerepel 2013 óta futó Saturday Night Live showban.

Kenan Thompson, a 74. Emmy-gála műsorvezetője.
Kenan Thompson, a 74. Emmy-gála műsorvezetője. Fotó: AMC Networks

Ez lesz a közvetítés menetrendje

A gála magyar idő szerint szeptember 13-án, kedden, hajnali 1 órakor kezdődik a vörös szőnyeges bevonulással, a díjakat pedig 2:00 és 5:00 között adják át. Szintén kedd este 22 órakor egy 60 perces összefoglalót is képernyőre tűz a csatorna, melyet Balázsy Panna szerkesztésében nézhetnek meg azok, akik lemaradtak a teljes élő közvetítésről. Balázsy nem csak az összefoglaló elkészítésében vesz részt, de a szintén filmes szakértő, Szirmai Gergely társaságában az egész élő show alatt segít eligazodni a jelölt színészek és sorozatok színes palettáján.

A 74. Emmy-gála azokat az amerikai főműsoridős televíziós műsorokat díjazza, amelyek 2021. június 1. és 2022. május 31. között kerültek képernyőre. A legjobbakról a közel húszezer tagot számláló Amerikai Televíziós Akadémia szakemberei döntenek.

A Telekom FilmKlub felületén is látható lesz az AMC több tartalma

Az idei aspiránsok között több AMC-s alkotás is helyet kapott – a Better Call Saul 7, míg a Killing Eve 2 jelölést gyűjtött be. Mindkét sorozat olyan kategóriákban versenyzik mint például a „legjobb drámasorozat”, a „legjobb férfi főszereplő drámasorozat” és „legjobb női főszereplő – drámasorozat”.

Az idei Emmy-díjátadó gála egyórás összefoglalóját a Magyar Telekom FilmKlub előfizetői is megnézhetik szeptember 15-től, ezen felül szeptember 1-től 4 korábbi Emmy-díjas minisorozat is bekerül a FilmKlub kínálatba az AMC tartalmai közül. Akik lemaradtak az eseményekről, azok 7 napon keresztül az AMC Mikro felületén is visszanézhetik a legizgalmasabb pillanatokat.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: AMC Networks.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások