fbpx
Daniel Spiridon, az eMAG Magyarország új ügyvezető igazgatója és Várkonyi Balázs az eMAG Magyarország igazgatótanácsának elnöke.

Új ügyvezető igazgató az eMAG Magyarország élén

Az eddigi vezető, Várkonyi Balázs regionális pozícióba lép elő.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Miután lezárult az eMAG és az Extreme Digital üzleti integrációja, vezetői változásokról számolt be az egyesült vállalat.

Az e-kereskedelmi cég szerdai közleménye szerint a megújuló vállalatvezetés Daniel Spiridon, az eMAG Csoport jelenlegi üzletfejlesztési vezetőjével egészül ki, aki az eMAG Magyarország ügyvezető igazgatói szerepét veszi át 2022. szeptember 1-jétől. Várkonyi Balázs az eMAG Magyarország igazgatótanácsának elnöke lesz, aki innentől a stratégiai döntései, valamint a magyarországi és a környező országok nagy beruházásainak és fejlesztéseinek előkészítésében működik közre, amelyeket a nemrég bejelentett dunaharaszti logisztikai központból szolgál ki a vállalat.

„Megerősítjük a magyarországi menedzsmentet, hogy a jelenlegi összetett gazdasági környezetben is biztosíthassuk az eMAG dinamikus fejlődését. (…) A mostani bejelentés egyértelmű jele annak, hogy az eMAG a régióban is vezető szerepre törekszik. Daniel és én az elmúlt hónapokban nagyon jól tudtunk együtt dolgozni, és az ő ügyvezetői kinevezése lehetővé teszi, hogy a napi működés mellett az új stratégiánk fejlesztését szinkronban, a lényegi vezetői visszacsatolások mentén végezhessük a jövőben”

– mondta Várkonyi.

A közleményből kiderült még, hogy már közeleg a 100 millió eurós beruházással Dunaharasztiban létesülő, 117 ezer négyzetméteres új automatizált logisztikai központ befejezése. Ez a létesítmény az eMAG Marketplace (piactér) modelljének logisztikai beruházása.

A regionális terjeszkedésre fókuszálva, az eMAG Magyarország igazgatóságának elnökeként szeptembertől Várkonyi Balázs az eMAG nemzetközi tevékenységébe is jobban bekapcsolódik majd. Az eMAG továbbra is számít Kelemen Gyula, az Extreme Digital másik társalapítójának munkájára, aki a dunaharaszti logisztikai központ fejlesztéseinek irányítását végzi.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító:Daniel Spiridon, az eMAG Magyarország új ügyvezető igazgatója és Várkonyi Balázs az eMAG Magyarország igazgatótanácsának elnöke. Fotó: eMAG
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások