fbpx
Sebestyén Balázs és Kabát Péter az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpár realityjében 2022-ben

Bejelentette az RTL Klub a Nyerő Páros 2022-es évadának játékosait és a sugárzás pontos időpontját

Szeptember 19-től hétköznap esténként újabb nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang, és ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Az RTL Magyarország szerda esti közleménye szerint a Nyerő Páros 2022-es évadának műsorvezetője Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter lesz, akik a humor mellett izgalommal, drámával, feszültséggel és izgalmas feladatokkal várják a nézőket.

A Solaz Media által gyártott sztárpárshowban összesen nyolc híresség költözik be a megújult villába és küzd meg a Nyerő Páros címért.

Ezt írja a sztárpárosokról a tévétársaság közleménye:

Megyeri Csilla influenszer, műsorvezető kilenc éve egy pár Molnár Zsolt vállalkozóval. Most ők is harcba szállnak, hogy bebizonyítsák: szerelmük mindent – még a Nyerő Páros legbrutálisabb kihívásait is – túlél.

Törőcsik Dánielt az Éjjel-Nappal Budapestben ismerte meg az ország, azóta Európa-szerte híres tetoválóművész lett Németországban. Ő párjával, az egykori topmodell Bíró Beával hajt majd a győzelemre.

Ringbe száll a győzelemért az X-Faktor második évadának ezüstérmese, Muri Enikő énekesnő, musicalszínésznő. Ötödik éve a Sugarloaf zenekar tagja, amelynek alapító-gitárosa, Tóth Szabi rockzenész, zeneszerző, producer egyben Enikő párja is.

A küzdelemben ott lesz Tóth-Hódi Pamela influenszer és férje, Tóth Bence építési vállalkozó, egykori futballista, de a Nyerő Páros címre hajt majd Madár Veronika színésznő férjével, az egykori vadászpilóta Landor Richárddal. Détár Enikő színésznő párjával, Kiss Péter angoltanárral vág neki a megmérettetésnek.

Az X-Faktor felfedezettje, Zdroba Patrik énekes párjával, Bádoki Bettinával száll versenybe, hogy bebizonyítsák, kapcsolatuk kiáll minden próbát. Lotfi Begi DJ, zenei producer feleségével, Lotfi-Schadi Réka fodrász, divattervezővel küzd majd a Nyerő Páros címért.

Sebestyén Balázs az idei évadban is különféle kemény próbatételek elé állítja a párokat, akiknek új fajta játékokban kell megküzdeniük a győzelemért. A Nyerő Páros hatodik évada szeptember 19-től minden hétköznap 21 órától lesz látható az RTL Klubon.

A Nyerő Páros epizódjai a premier után visszanézhetők lesznek az RTL Most felületen.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Sebestyén Balázs és Kabát Péter az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpár realityjében 2022-ben
Fotókredit: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások