fbpx
okosóra

Érdekességek az okosórákkal kapcsolatban (x)

Egy okosóra beszerzése sok esetben jöhet jól. Érdemes lesz követni a mai cikkünket, hiszen számos tippet és érdekességet nyújtunk ezen eszközök vásárlásával kapcsolatban. Így pedig biztosan könnyebb lesz majd meghozni a végső döntést, mintha egyedül kellene megtenni.

Legújabb típusok

Ha érdeklődünk a trendek iránt, illetve a legmodernebb követelményeknek megfelelő okosórák közül szeretnénk válogatni, akkor a következőkben említettek között érdemes lesz szétnézni! Ezek ugyanis biztosítani fogják számunkra, hogy minden körülmények között a leghasznosabban funkcionáljon az okoseszközünk.

Egyik ilyen készülék az Oppo Watch 3, mely egy hajlított, méretes kijelzővel van felszerelve. Ezenfelül a külső borítása is jó minőségű lesz, illetve számos hasznos funkcióval rendelkezik majd. Így mindenképpen érdemes lesz vetni rá egy pillantást!

Amennyiben érdeklődünk az okosórák iránt, akkor mindenképpen érdemes lesz felnézni az okosora.net oldalára, ahol mindig megtalálhatóak a legfrissebb információk! Szintén nem lehet kihagyni a felsorolásból a Realme Watch 3 Pro-t, melyet immáron organikus kijelzővel lehet majd beszerezni.

Ez azt takarja, hogy IPS helyett az AMOLED megoldást fogják rajta alkalmazni. Természetesen az okostelefonunkat ezzel a készülékkel is gond nélkül párosíthatjuk majd, így vezényelhetjük hívásainkat a Bluetooth-on keresztül. Jól hangzik, igaz?

További érdekességek

Létezik olyan okosóra is, amely duál kamerával van felszerelve. A Rogbid King készülék egy igazi érdekességnek számít a piacon ezzel a tulajdonságával. Az óra hálózati kártya foglalattal, 4G modemmel, illetve beépített mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik.

Így a kamerákon kívül természetesen tud minden olyan funkciót, amelyeket egy modern okosórától elvárhatunk. Ezenfelül Android 9.1-es rendszer fut rajta, így egy igazán korszerű és gyors készülékről beszélhetünk. A kamerás megoldás igazán megnyerő, így mindenképpen érdemes lesz lecsekkolni!

A következő készülék, amit megtekintünk nem más, mint a Samsung Galaxy Watch 5. Ennek egyik különlegessége, hogy a megszokottnál gyorsabb töltés érhető el rajta. Egyes információk szerint a dél-koreai gyártó legújabb készülékeihez egy 10 wattos mágneses töltő fog tartozni, mely szélsebesen fogja biztosítani az órák áramellátását.

Ez számszerűsítve azt jelenti, hogy körülbelül kétszer olyan gyorsan fogjuk tudni feltölteni őket, mint ahogy azt eddigi esetek többségében tapasztalhattuk.

Tetszetős színkavalkád

Az imént említett Samsung típusnál maradva további érdekességekkel is találkozhatunk. A készülék ugyanis sokféle színben jelenik meg, így biztosan megtaláljuk majd közte azt, amelyik tetszik. Így pedig a nap minden szakaszában jó kedvvel fogunk rápillantani az óránkra.

Reméljük, hogy sikerült betekintést nyerni a legújabb okosóra típusokba és könnyebb lesz majd a döntés vásárlás előtt. Természetesen még rengeteg készülék van a piacon ezeken kívül is, így mindenképpen javasoljuk átböngészni tüzetesen az elérhető órákat!

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások