fbpx
Bochkor Gábor, #bochkor

Egy időre lekerül a képernyőről Bochkor Gábor műsora

Ideiglenesen lekerül az ATV képernyőjéről Bochkor Gábor műsora. A tervek szerint szeptember helyett csak jövő januárban indul el újra a #Bochkor.

Szeptembertől nem lesz képernyőn Bochkor Gábor műsora az ATV-n – írja a blikk.hu

Ugyan az eddigi években a beszélgetős, több vendéget mozgató műsorokkal indították az őszi szezont, úgy fest, a #Bochkorral más tervei vannak a csatornának.

A lap megkeresésére az ATV megerősítette, hogy szeptembertől valóban nem lesznek láthatóak új epizódok Bochkor Gábor műsorából, de ez nem azt jelenti, hogy elköszönt volna a csatornától.

„Tekintettel arra, hogy csúcsnézettséget hoznak a hírműsoraink, hétköznap nem változtatunk a műsorstruktúránkon. Szeptembertől vasárnap esténként, a Heti Napló után, egy nagyszabású szórakoztató műsorral rukkolunk elő. Az új műsor szezonja után, januártól ismét új adásokkal tér vissza a #Bochkor” – áll az ATV sajtóosztályának válaszában.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások