fbpx
Sport TV

Serie A podcastet indít a Sport TV Takács Ritával, Méhes Gáborral és Kéri András Dániellel

Augusztus 16-án, kedden debütál a Sport TV új, hetente jelentkező, olasz labdarúgással foglalkozó podcastje, a Lega Favorita Takács Ritával, Méhes Gáborral és Kéri András Dániellel.

A Lega Favorita podcastban az olasz labdarúgás, és benne elsősorban a Serie A lesz a téma. A Sport TV műsorvezetője, Takács Rita és Méhes Gábor kommentátor és az olasz labdarúgás szakértője, Kéri András Dániel alkotja majd a Lega Favorita csapatát.

A Lega Favorita indulásával most már minden nap jelentkezik új podcast tartalommal a Sport TV: a hét a csatorna podcast feedjén a Karanténcast podcasttal indul, ezt követi a Lega Favorita, a Kézivezérlés, az Extra Inning és a Lesen vagyunk, hétvégenként pedig az Alley-oop (előbb a tévében, majd podcastként) kerül fel a Sport TV podcast feedjeire. Az Alley-oop ebben a pillanatban nyáriszünetét tölti, hiszen az NBA-ben is uborkaszezon van.

„Nyugodtan mondhatjuk, hogy igazi sportfóliót építettünk podcastekből a Sport TV-nél. Műsoraink folyamatosan ott vannak a sport tematikájú podcastek hazai ranglistáin egész héten, a mostantól szinte minden nap jelentkező friss tartalom tovább erősíti ezt. Az olasz foci a szenvedély ligája, a Sport TV egyik legfontosabb tartalma, és nagyon nagy szüksége volt egy dedikált podcastre. Aki ezt hallgatja, ugyanúgy megnézheti a Nyerő Szériát és az élő közvetítéseket, ezek mellé kap majd egy jó adag pluszt, így lesz teljes az olasz foci körüli tartalom. Arra büszkék vagyunk, hogy három, ilyen »nagyágyú« is vállalta a szereplést, biztosak vagyunk benne, hogy ez még vonzóbbá teszi majd a műsort a hallgatók számára” – mondta az új podcast indításáról Szaniszló Csaba, az AMC Networks digitális projektjeinek vezetője.

A Lega Favorita azért is most indul, mivel augusztus 13-án vette kezdetét a Serie A 2022-23-as szezonja, melynek mérkőzéseit a Sport TV közvetíti.

További hírek

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások