fbpx
online névjegykártya

Így tervezd meg a névjegykártyádat! (x)

A névjegykártya alkalmazása az egyik legfontosabb dolog az üzleti életben. A bemutatkozásnál ugyanis nemcsak információkat adhatunk át a segítségével, hanem egyfajta gesztust is gyakorolhatunk a fogadó fél felé. Ha érdekel, hogyan alakítsd ki a sajátodat, akkor tarts velünk!

Kezdjük az alapoknál!

Minden jó névjegykártya alapja a jó minőségű papír. Ezen az összetevőn egyáltalán nem éri meg spórolni, hiszen csupán pár ezer forintos többletkiadással kell számolnunk, ha a jobbik variációt választjuk. És egyáltalán nem mindegy, hogy milyen érzetet nyújt majd a partnerednek, mikor kézbe fogja a te névjegyedet.

Így ha profi marketingeszközként szeretnéd használni a névjegykártyádat, akkor ahhoz jó minőségű papírra van szükség. Ezen túlmenően természetesen az sem mindegy, hogy mekkora méretben készítjük el a névjegyünket.

Természetesen egy kicsit eltérhetsz a szabványméretektől, de mindenképpen ennek a tartománynak a környékén érdemes mozogni. Hiszen csak ebben a formában lehetünk biztosak abban, hogy el tudja tenni a partnerünk a megszokott helyekre. Kivédheted azonban ezt a kérdéskört, ha digitális darabot alkalmazol.

Nézz körül a CardInMove kínálatában, hiszen biztosan találsz itt számodra szimpatikus névjegy megoldásokat! Ráadásul rengeteg előnnyel is kecsegtet számodra, ha a papír változat helyett ezt a megoldást alkalmazod.

Figyelj a részletekre!

Ahogy az élet számtalan más területén, úgy a névjegykártyáknál is elmondhatjuk azt, hogy az ördög a részletekben rejlik. Egyik ilyen apróság, amire érdemes odafigyelni, a betűvastagság. Se a túl vastag, se a túl vékony betűk nem ideálisak a névjegyek esetében, hiszen a nyomtatásnál elképzelhető, hogy nem lesz szép a végeredmény.

Így ebben a tekintetben próbáljunk arra törekedni, hogy megtaláljuk az arany középutat. Ebben az esetben pedig egy kellemes, hasznos, jól olvasható névjegyet fogunk tudni létrehozni.

Fontos szabály az is, hogy a kevesebb néha több! Semmiképpen nem érdemes túlzsúfolni a névjegykártyánkat, hiszen így elképzelhető, hogy nem fogunk tudni minden információt átadni partnerünknek. Elengedhetetlen az, hogy átlátható, szemnek kellemes legyen a kialakítása, hiszen így fogjuk tudni elérni a maximális sikert.

Továbbá az is nagyon fontos, hogy próbáljunk meg a saját célpiacunkra specializálódni. Mindenhol vannak bevált trükkök, igyekezzünk ezeket a névjegykártyánkon is megjeleníteni az eredményesség érdekében.

Egységes arculat

Szintén nélkülözhetetlen, hogy a névjegykártyánkon tükröződjön a cégünk arculata. Ez azért tud hasznos lenni, hiszen a partnerünk ha egy későbbi alkalommal előveszi a tőlünk kapott névjegyet, akkor sokkal könnyebben be fog tudni azonosítani minket. Így pedig egy sokkal pozitívabb élményt kelthetünk benne.

Ezenfelül pedig az esetleges további kapcsolatfelvétel is meglehetősen egyszerűbb lesz. Figyelj oda te is ezen irányelvek mentén a névjegykártyád megszerkesztésére, és így szinte garantált a bombaüzletek megkötése. Sikeres kivitelezést, illetve sok eredményes tárgyalást kívánunk!

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások