fbpx
Both Balázs, a Property Market kommunikációs vezetője.

Új kommunikációs vezetőt nevezett ki a Property Market

A Property Market csütörtöki közleménye szerint Both Balázs lett a felelős a cég és ingatlanfejlesztési projektjeinek teljes marketingkommunikációjáért, az egyes fejlesztések márkaépítéséért, értékesítéstámogató kommunikációjáért.

Both Balázs a vezetői tapasztalatai mellett – melyeket a közösségi közlekedés szolgáltatói szektorában a BKK-nál, majd később a MÁV-START-nál szerzett – reklámügynökségi ügyfélkapcsolati igazgatói tapasztalatokat is magáénak tudhat: hazai és nemzetközi márkák online és offline marketingkommunikációs kampányaiban vett részt a gyógyszeripartól az építő-, autó- és légiiparon át egészen a turisztikai vagy kiskereskedelmi szektorig.

„A Property Market dinamikusan bővülő fejlesztési portfóliója a menedzsment átalakításával is jár. Balázs kinevezése a megnövekedett kihívásokra adott válasz, új csapattagunknak köszönhetően könnyebben tudjuk koordinálni a projektek kommunikációját, márkaépítését”

– mondta Schrancz Mihály, a cég ügyvezető igazgatója.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Both Balázs, a Property Market kommunikációs vezetője. Fotó: Property Market
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások