fbpx
műköröm

Extravagáns körmök, avagy a műkörömépítés művészet is lehet (x)

A műkörmök manapság már annyira elterjedtek, hogy senki nem lepődik meg rajtuk, sőt, sokan vannak olyanok, akik kifejezetten kedvelik, ha már a használhatóság határait súrolva extra hosszú, vagány körmöket viselhetnek.

Na de hol lehet a határa annak, amit még bevállalhatunk, s mi az, ami már a művészet szintjén működhet csak?

Művészi megoldások merészeknek

A Silcare – Műköröm Webáruház kellékei és alapanyagai olyan professzionális minőségben készültek, hogy lehetővé teszik az egészen elképesztő megjelenést is. Te vajon bevállalnád? Noha az egészen extrém hossz és forma természetesen nem passzol a hétköznapokhoz, előfordulhatnak olyan események, amikor szívesen kipróbálnál olyan alkotásokat, amelyek egyébként csak egy kifutón vagy egy versenyen állnák meg a helyüket?

Nagyon fontos megérteni, hogy ez már az a szint, amely messze túlmutat a praktikumon, s sokkal inkább értelmezhető művészi kifejezésként, mint egyszerű körmökként. Nem a hétköznapokra valók, rengeteg dologban akadályozzák is viselőjüket, s elképzelhetetlen lenne hosszú távon együtt élni velük, ugyanakkor fantasztikusak, elképesztőek, s bizony ízlésesek, gyönyörűek is!

Határtalanság a körmök világában

Külföldön gyakran rendeznek kiállításokat és versenyeket, ahol az extravagáns alkotások már a szó legteljesebb értelmében a művészi kifejezés eszközei. Rávilágítanak arra, hogy gyakorlatilag határok nélkül, szabadon szárnyalhat a képzeletünk, ha a műkörmökről van szó, a korlátokat kizárólag az állítja fel, hogy mi az, amit egy adott helyzetben viselni is lehet.

Ezek a gyönyörű művészeti alkotások aztán arra is lehetőséget kínálnak, hogy átvegyünk belőlük olyan részleteket, amelyek a mindennapokban vagy egy-egy különleges alkalomkor úgy is remekül működhetnek, hogy még viselhetőek is. Mire gondolunk?

Engedd, hogy beinduljon a fantáziád!

Nem is kell messzire menni, hiszen itt a nyár, s idén igazán nem lehet okunk panaszra, hiszen fesztiválok tömkelegével szolgálják ki elképzeléseinket, vágyainkat. Ezek a rendezvények pedig remek apropót kínálnak arra, hogy némileg feszegesd a saját határaidat, s ha szeretnéd, saját fesztiválkörmöket is álmodhatsz magadnak.

Ezek már nyugodtan lehetnek hosszabbak, mint amit egy átlagos hétköznapon viselnél, ahogy a színek, minták és a díszítési technikák is kifejezhetik azt a szabadságot és korlátlanság érzését, amely egy ilyen rendezvényen tetőtől talpig elönthet minket.

A másik nagyszerű lehetőség ötleteket csenni az extravagáns körmök alkotóitól, az például egy esküvő is lehet. A gyurmazselék például lehetőséget adnak arra, hogy valódi 3D-s alkotásokban gondolkozzunk, s melyik más nap lenne alkalmasabb egy gyönyörű, a körömfelszínből kiemelkedő rózsa viselésére, mint a nagy nap, amelyre aztán életünk végéig emlékezni szeretnénk.

Habár az extravagáns körömszobrászat nem a mindennapok divatja, nyugodtan ismerkedjünk meg a gyönyörű alkotásokkal, s élvezzük az ihletet, amit kínálni tudnak számunkra!

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások