fbpx
forgófotel

A te foteled kényelmes? (x)

Aligha létezik olyan ember, aki egy fárasztó nap után hazatérve ne érezne arra késztetést, hogy bevegye magát az otthona legkényelmesebb foteljébe, és a nap hátralévő részét ne chillelve töltse.

Ugye te is szeretsz egy komfortos fotelben elnyújtózni, fellélegzeni, és valami olyan tevékenységbe kezdeni, ami igazán feltölt? Neked mi az? Egy klassz skandináv krimi? Vagy valami kortárs szépirodalom? Esetleg egy jó kis zene? Netalán kézimunka?

Bármelyik mellett is teszed le a voksod, a Prémium bútoráruház forgófoteljei ideális helyszínként fognak szolgálni. Mutatjuk is, hogy miért!

A nappali szíve a fotel

Bármilyen nappaliba is teszed be a lábad, két dolog van, amit biztosan egyből észreveszel: az egyik a kanapé, a másik pedig a fotel.

Mindkettő nagyon csábító benyomást kelt, hiszen kinek ne támadna kedve elnyúlni egy kellemesen puha kanapén, hogy aztán a kedvenc sorozatának a részeit egy ültő helyében végignézze? Vagy kiben ne merülne fel az igény, amikor meglát egy jó kis süppedős fotelt vagy akár egy forgófotelt, hogy egy nehéz nap végeztével az épp aktuális könyvével vagy a kedvenc magazinjával bele ne huppanjon, hogy maga mögött hagyja a mindennapok zaját?

Ha körülnézel a nappalidban, és nem kap el az érzés, akkor ideje gondoskodni a megfelelő bútorokról!

Miért más a forgófotel?

Persze jogosan merül fel a kérdés, hogy mitől jobb egy forgófotel, mint egy sima fotel, és igazán egyértelmű válasz nem is nagyon adható, ellenben van néhány szempont, amit érdemes megfontolni, amikor fotelt választasz a nappalidba.

A forgófotel megtöri még a legunalmasabb nappalit is, hiszen egészen szokatlan megoldás ez a bútortervezők részéről. Éppen az az izgalmas volta miatt annyira kedvelt darab, hiszen mindenki szeret némi extravaganciát csempészni az otthonába.

Túl az esztétikumon, a praktikum is mellette szól, hiszen mennyivel egyszerűbb lazán körbeforogni, hogy felkapd a poharad, válaszolj a párodnak, aki az ajtóban állva egy gyors kérdést intéz feléd, vagy egyetlen mozdulattal végig tudsz tekinteni a szobádon.

Ha meghoztuk a kedved, akkor érdemes betérni a Prémium bútoráruház virtuális boltjába, hogy megtekintsd, melyik forgófotelben tudnád legjobban elképzelni a hamarosan közeledő őszi/téli estéket! Ne várd felkészületlenül a kuckózós időket, szerezd be a számodra ideális forgófotelt mihamarabb!

Tedd az otthonod minél kényelmesebbé!

Mi célja van az otthonunknak, ha nem az, hogy komfortosan el tudjunk lazulni a falai között? Ez a mi várunk, a mi búvóhelyünk, ahol kipihenjük a világban szerzett fáradalmainkat, így aztán igazán érthető, hogy nagy gonddal próbáljuk berendezni, hogy minden ugyanazt a célt szolgálja: minél jobban érezzük magunkat a saját birodalmunkban.

Ne spórolj hát se idővel, se energiával, se pénzzel, ha lakberendezésről van szó, hiszen saját magad és a családod boldogsága mindent megér!

(x) hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások