fbpx
IrodaNet.

5G-alapú irodai internetszolgáltatást indít kkv-k számára a Yettel

IrodaNet Pro néven a magyar kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára is elérhetővé teszi a hagyományos, vezetékes internethez hasonló, azt kiváltó szolgáltatását a Yettel.

Mint lapunkhoz eljuttatott pénteki közleményükben írták, az IrodaNet Pro nevű, kifejezetten a hazai kkv szektor számára létrehozott szolgáltatás egy 5G mobilhálózatra csatlakozó eszköz (wi-fi router) segítségével biztosít korlátlan adatforgalmat, akár a vezetékes hálózatoknál ismert 1.000 Mbit/s letöltési sebességgel is.

A Yettel elsősorban azokat a vállalkozásokat célozta meg a csomaggal, ahol egyszerre több eszköznél is szükség lehet gyors internetkapcsolatra, és szeretnék elkerülni a kábeles internettel járó, sokszor bonyolultabb bekötési lépéseket, megoldásokat.

IrodaNet.
Fotó: Yettel

„Az 5G megjelenése előtt sokak számára nem voltak megfoghatók az új technológiai előnyei. Mostanra megjelent legalább egy olyan termékcsalád a piacon, ami kézzelfoghatóvá teszi az 5G gyakorlati jelentőségét. Mobilon már egyre többen élvezhetik az 5G-sebesség előnyeit, ám a kifejezetten 5G alapú otthoni és irodai internetcsomagok, a fixed wireless access megoldások az elsők, amik azért jöhettek létre, mert az 5G már stabilan itt van velünk”

– mondta Fülöp Gábor, a Yettel Magyarország üzleti értékesítési és marketing igazgatója.

Mint arról a Media1 is beszámolt, egy hónappal ezelőtt egy hasonló lakossági internetszolgáltatást is bevezetett a szolgáltató.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Yettel
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások