fbpx
Darts közvetítés.

Különleges sportközvetítés a Sport1-en a Hungarian Darts Show helyszínéről

Olyan sportközvetítést láthatnak kedd este a nézők, amelyet magyar stáb még soha nem készített élőben.

Az AMC International keddi, a Media1-hez eljuttatott közleményéből kiderült: míg a darts sportág csúcseseményein (így például a világbajnokságon és a Premier League-ben) a profi darts ernyőszervezete, Professional Darts Corporation (PDC) rutinos stábja készíti a darts közvetítéseket,

a PDC a magyar gyártási csapat tervei alapján jóváhagyta, hogy május 17-én, azaz ma este – a sportág magyar történetében először – kizárólag magyar tagokból álló stáb készítse el az élő közvetítést a Hungarian Darts Show című versenyről.

Mint írták, arra volt már példa, hogy felvételről készüljön magyar gyártásban dartsközvetítés. Akkor több kamera rögzítette az eseményeket, és utómunkában készült el a később adásba kerülő műsor. Most azonban mindent élőben követhetnek majd a nézők, az első képkockától az utolsóig.

Darts.
Fotó: stock / Depositphotos

Testre szerelt kamerákkal

Az Antenna Hungária közvetítőkocsija – és olyan operatőrök mint Jimmy Jibbel –, testre szerelt kamerákkal dolgoznak majd azért, hogy az esemény hangulatát átadják a tévénézőknek is. A rendező ezúttal a sportág gyorsasága és sajátosságai miatt videóvágást is végez majd, valamint egy profi darts-szakértő is ülni fog a rendező mellett.

A Hungarian Darts Show közvetítésének arculatát a Sport TV-t üzemeltető AMC Networks International Central and Northern Europe kreatív csapata készítette kizárólag erre az alkalomra. A kommentátorcsapatot Fülöp László, Ziegenhám Medárd és Vereczkey Lajos alkotja majd, akik a helyszínről fognak közvetíteni az MVM Dome-ból.

A Hungarian Darts Show május 17-én 18:45-től élőben lesz látható a Sport1-en.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások