fbpx
Darts.

A Sport1 fogja közvetíteni a Hungarian Darts Show-t

A többek között Phil Taylorral és Michael van Gerwennel fémjelzett gáláról a csatorna több mint négyórás élő műsorfolyamban fog beszámolni.

A PDC világszervezet külön engedélyével élőben lehet majd követni a televízióban is a május 17-i Hungarian Darts Show-t, miután a PDC a szervezőkkel való egyeztetés után hozzájárult, hogy a Sport TV élőben sugározza az eseményt – közölte az AMC pénteken.

A televíziós vállalat hozzátette: a rendezvényt a Sport TV az Antenna Hungáriával közösen fogja közvetíteni az MVM Dome-ból.

„Magyarországon mi közvetítjük a legszínvonalasabb dartsversenyeket, így természetes volt, hogy a legszínvonalasabb itthoni esemény közvetítési jogát is meg akartuk szerezni. A szervezők megteremtették a lehetőséget, a PDC jelezte a bizalmát, mi pedig igyekszünk felnőni a nagy versenyeken megszokott színvonalhoz. A nevek alapján csemegének ígérkezik a show, azon dolgozunk, hogy ezt a nappalikban is lehessen érezni”

– mondta Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője.

Sport TV

„A helyszínen szurkolni és megtapasztalni az esemény hangulatát, az különös és máshoz nem fogható élmény! Ugyanakkor bármilyen nagy és impozáns az új MVM Dome, mindenkinek nem tudjuk a helyszíni élményt biztosítani. Ezért is törekedtünk a kezdetektől fogva arra, hogy az esemény televíziós közvetítési lehetőségét megteremtsük a hazai közönség számára. Óriási siker, és egyben kihívás, hogy erre élő közvetítés keretében kerül sor!”

– tette hozzá Takács Péter, az eseményt szervező cég vezetője.

A rendezvényen jelen lesz Phil Taylor (16-szoros világbajnok), Michael van Gerwen (3x), Raymond van Barneveld (5x), Gerwyn Price (1x), Wayne Mardle és Fallon Sherrock.

A Hungarian Darts Show május 17-én 18:45-től élőben lesz látható a Sport1-en.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Kiemelt fotó: stock / Depositphotos.com
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások