fbpx
Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ).

Újraválasztották Huszics Györgyöt a DIMSZ elnökének, változás volt az elnökségben

A szövetség elnöksége két új taggal bővült, valamint távozott Viniczai András.

A május elején tartott éves tisztújító közgyűlésen a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) tagsága több pozíció megerősítése mellett új elnökségi tagokat is választott –  tudatták a Media1.hu-val ma, hétfőn.

A tisztújításon Huszics György, a DIMSZ elnöke beszámolt a 2021-as év eredményeiről, majd a 2022-es év megvalósult és várható terveiről, ezt követően pedig ismertette a felügyelőbizottság jelentését, melyeket a jelenlévők egyöntetűen elfogadtak.

Huszics György, a DIMSZ elnöke.
Huszics György, a DIMSZ elnöke. Fotó: dimsz.hu

Két új tag is csatlakozott a DIMSZ-hez

A DIMSZ tagjai az eddigi tisztségviselők státuszának megerősítése mellett két új elnökségi tagnak szavaztak bizalmat: Bay Áronnak, az Exact Match alapító-vezetőjének, aki a szövetség Keresőmarketing tagozatának vezetőjeként már aktívan részt vett a munkában, és Bozzay Bertalannak, aki a Hűségprogramokért felelős vezető az MVM Otthon Plusznál.

Bozzay Bertalan
Bozzay Bertalan

A jelenlévők megköszönték a szövetség életében alapítás óta aktívan közreműködő, most leköszönő Viniczai András elnökségi munkáját.

„Az adat alapú közvetlen kétirányú kommunikáció egyre erősebb szerepet kap a marketing mixben. Köszönöm a megszavazott bizalmat, azon fogok dolgozni a szövetségben, hogy minél jobban csökkentsük a meddő, nem célzott típusú kommunikációt, és erősítsük a pontosan targetált, személyre szabott üzeneteket, ezáltal egyszerre növelve a vásárlási konverziót, és az ügyfelek elégedettségét”

– mondta Bozzay Bertalan.

Huszics György elnök az újraválasztása kapcsán elmondta: a szövetség továbbra is a teljes adatvezérelt szektort támogató projekteket valósít meg: utánpótlásképzés, kutatás, szabályozás, tájékoztatás fókusszal. A következő időszak fő prioritása, hogy ezen projektek, rendezvények minél szélesebb körben ismertek és elérhetők legyenek.

A DIMSZ tisztségviselői:

  • elnök: Huszics György (Crane),
  • alelnök: Hivatal Péter (Cellini).

Az elnökség tagjai:

  • Gál Katalin (Hungexpo),
  • Stéger Anett (Magyar Posta),
  • Bozzay Bertalan (MVM Otthon Plusz),
  • Bay Áron (Exact Match),
  • Kovácsházy Dénes (Multicom).

A felügyelőbizottság elnöke Halász Bálint (Bird & Bird), tagjai: Bedi Viktor (123RF) és Mazura Péter (Crome Communication).

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ). Fotó: Brand Bar Márkaarculatok / Facebook
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */