fbpx
HáziPatika.com

Megújult a 23 éves HáziPatika.com portál

A megújult arculat mellett egy orvosfoglalási rendszert is bevezettek.

Megújult az 1999-ben indult egészségügyi portál, a HáziPatika.com – értesítette a Media1-et a Central Médiacsoport egy hétfői közleményben.

Mint írták, a honlap célja mindig is az volt, hogy – elsősorban a nem szakmabelieknek – közérthetően juttasson el hiteles és aktuális, az egészséggel, valamint az egészséges életmóddal kapcsolatos információkat. A naponta frissülő egészségügyi hírek mellett több mint 80 ezer cikk, kiemelt rovatok, betegséglexikon, gyógyszerkereső, egészségügyi adatbázisok, tesztek, kalkulátorok, vizsgálatok és laboreredmény-értelmező is elérhető.

Új szolgáltatással is bővült a honlap

A megújulás keretein belül egy orvosfoglalási szolgáltatással is bővült a portál profilja.

„Platformunk 23 éves történetében egy újabb nagy mérföldkőhöz érkeztünk! Az ügyfeleink, illetve hirdetőink számára innovatív formátumokat, csatornákat, megoldásokat, és még nagyobb elérést tudunk ígérni. Egy fontos, erőforrásigényes projekten vagyunk túl, mostantól csak az új megoldásokra és szolgáltatásokra kell fókuszálnunk, ennek első lépcsőfoka a már szintén elérhető orvosfoglalói rendszerünk. Számunkra kiemelten fontos, hogy a napokban élesedő arculati, technológia és tartalmi megújulással nem térünk el az eddigi alapjainktól, továbbra is fókuszban marad a hitelesség, a megbízhatóság, valamint a közérthetőség”

– mondta Krankovics Béla digitális termékmenedzser.

Krankovics Béla, a HáziPatika.com digitális termékmenedzsere.
Krankovics Béla, a HáziPatika.com digitális termékmenedzsere. Fotó: Red Lemon

Mint a közleményben fogalmaztak, az elmúlt évek koronavírussal sújtott időszakára reagálva a portálon megsokszorozódtak az egészségmegőrzéssel kapcsolatos hírek, amelyekkel a fiatalabb korosztályt is hivatottak megszólítani.

Kulcsár Hajnal főszerkesztő a témában elmondta:

„A tartalmi megújulás már tart egy ideje, hiszen több új rovatot, például; Portré, Zöld, Hogy is van ez?, valamint cikksorozatot is elindítottunk. A Hónap témája sorozatunkban például fontos, sokakat érintő témákat járunk körül. Izgalmas és informatív tartalmakat olvashatunk a környezettudatosságról, de arról is, hogy miért fogy a magyar, és azt is, hogy mit tehetünk a népességfogyás megállításáért. Célunk az is, hogy több személyes történetet mutassunk be – például Beteghang rovatunkban –, és ehhez olvasói leveleket is várunk”.

Kulcsár Hajnal, a HáziPatika.com főszerkesztője.
Kulcsár Hajnal, a HáziPatika.com főszerkesztője. Fotó: Red Lemon

A megújulásról egy infografikás videót is készítettek:

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Red Lemon
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások