fbpx
Részlet a Kontroll című filmből.

Magyar filmklasszikusokkal készül az RTL a magyar film napjára

Képernyőre kerül a Budapest Noir, a Seveled, a Brazilok, a Zárójelentés és a Kontroll című klasszikus is.

Idén 121 éves az első megrendezett magyar film, amit hazai gyártású alkotásokkal ünnepelnek az RTL Magyarország csatornáin – derül ki a tévétársaság szerdai közleményéből.

Az RTL Klubra április 30-án, szombaton 23:50-kor érkezik a Budapest Noir című krimi-dráma, többek között Tenki Réka, Anger Zsolt, Kulka János, Dobó Kata és Kolovratnik Krisztián főszereplésével. Ezt követően másnap, május 1-jén, vasárnap este az RTL Klub 20:05-től adja a Seveled című romantikus vígjátékot Tenki Rékával, Mészáros Bélával, Básti Julival, Mészáros Mátéval, Rezes Judittal de egy rövid szerep erejéig feltűnik Cserhalmi György és Pogány Judit is.

Április 30-án az RTLII-n 19 órától érkezik a Brazilok című magyar játékfilm, Farkas Franciska, Nagy Viktor Dániel és Epres Attila szereplésével, 23:20-tól pedig a 2020-as Zárójelentés című filmet sugározzák, ami az Oscar-, cannes-i Arany Pálma- és berlini Ezüst Medve-díjas rendező, Szabó István filmje, és a főbb szerepekben Eperjes Károly, Börcsök Enikő, Kerekes Éva, Udvaros Dorottya, Andorai Péter és Klaus Maria Brandauer látható.

A késő éjjeli órákban a feketehumorral átszőtt magyar thriller-vígjátékot, az Antal Nimród rendezte Kontrollt tűzik képernyőre 01:50-től. A 2003-as filmben olyan színészek szerepelnek, mint Balla Eszter, Pindroch Csaba, Mucsi Zoltán, Csányi Sándor és Nagy Zsolt.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: részlet a Kontroll című filmből. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások