fbpx
RTL Klub, RTL Magyarország

Megváltozik az RTL Klub műsorrendje a jövő héttől

Több sorozat évada is véget ér a napokban és helyettük hétfőtől más tartalmak lesznek láthatók, valamint megváltozik a csatorna főműsorideje is.

A Keresztanyu 3. és a Hotel Margaret 1. szezonja április 29-én ér véget, valamint A mi kis falunk ismétlése is lekerül a műsorról – írja a SorozatWiki.

A struktúraváltás nem érinti a Fókusz műsorát, ami május 2. után is 18:55-től lesz megtekinthető a csatornán. A Konyhafőnök új, 9. évada hétköznaponként este 20 órakor kezdődik majd. A főműsoridő végén az RTL Híradó késő esti kiadása lesz műsoron: hétfőnként 22:20, kedden 22:00, szerdán, csütörtökön és pénteken 22:35-ös kezdéssel.

Az RTL Híradó után minden nap más műsor lesz megtekinthető a Hotel Margaret helyett. Hétfőnként a XXI. század egy órával hamarabb, 22:55-kor kezdődik, keddenként 22:35-től a Házon kívül lesz látható, szerdánként a Dex nyomozó, csütörtökönként pedig a Brandmánia is korábban, 23:10-től kezdődik majd. Péntekenként 23:05-ös kezdettel filmeket fog közvetíteni a csatorna.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Az RTL Klub arculata. Fotó: Szalay Dániel / Media1
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások