fbpx
Crew Call

Befektetőt kapott a Crew Call, a filmszakmában és médiában dolgozók platformja

75 millió forintot fektet be a Globe Medical cégcsoport a filmszakmában és médiában dolgozók, valamint potenciális megrendelőiket összekötő online platformot fejlesztő magyar startupba, a Crew Callba.

A jelenleg béta verzióban működő crewcall.hu segítségével gyorsan és egyszerűen, néhány kattintással megtalálhatják a megbízók a számukra legideálisabb filmszakmában, médiában dolgozó szakembert. Legyen szó hazánkban forgató amerikai stábról, magyar reklámfilmkészítőkről vagy épp egy televíziós produkcióról, a platformon bárki megtalálhatja azt a szabad kapacitással rendelkező stábtagot, akire szüksége van.

A Crew Call a potenciális munkaerő kiválasztásától a napi munkavégzéshez szükséges ügyviteli-adminisztrációs funkciók ellátásáig mindenben szeretne segítségére lenni a szakma képviselőinek. A 2020 óta és jelenleg is béta verzióban üzemelő platformon most is elérhetők egyes funkciók, ám ezek további fejlesztésre, alakításra szorulnak. Azt ígérik, hogy mindez a befektetésnek köszönhetően meg is fog valósulni a közeljövőben.

Palotás Gábor András a Crew Call alapítója, ügyvezetője.
Palotás Gábor András a Crew Call alapítója, ügyvezetője.

„A befektetésnek köszönhetően tovább fejleszthetjük, tökéletesíthetjük a Crew Call már meglévő funkcióit, illetve olyan újabb funkciók bevezetését kezdhetjük meg, amelyek segítségükre lesznek a szakmában dolgozók napi, adminisztrációs munkamenetének megkönnyítésére is. A célunk az, hogy elérjük, hogy a filmszakmában-médiában dolgozók esetében a felhasználók elsődleges gondolata a crewcall.hu legyen, szeretnénk megerősíteni és kiterjeszteni a hazai piaci jelenlétünk. Az eddigi visszajelzések pozitívak, több nagy gyártócéggel és filmstúdióval is folyamatosan konzultálunk annak érdekében, hogy a szakma számára egy valóban hasznos, hiánypótló platformot hozzunk létre, amely nemcsak weben, de applikáció formájában is elérhető lesz majd”

– mondta Palotás Gábor András a Crew Call alapítója, ügyvezetője.

Nemrég a Media1 podcastjában beszélgettünk arról, milyen komoly munkaerőhiány sújtja a magyar filmipart.

További híreket talál a Media1-en. Regisztráljon ingyenesen médiával kapcsolatos napi hírlevelünkre itt!

Borító: Palotás Gábor András a Crew Call alapítója, ügyvezetője.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások