fbpx
Lakinger József és Szauer Tamás (jobbra), a HVG igazgatói

Új vezető vette át a HVG terjesztési és marketingigazgatói feladatait Szauer Tamástól

Lakinger József lett a HVG kiadó új terjesztési és marketing igazgatója, de Szauer Tamás is a médiavállalatnál maradt egy másik igazgatói pozícióban.

A változásról a hvg.hu számolt be kedden.

Lakinger József a Marquard Media Magyarországtól igazolt a kiadóhoz. Lakinger többéves e-kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik, illetve marketingvezetőként dolgozott magyar és nemzetközi startupoknál is. Olyan multinacionális cégeknél dolgozott korábban vezető pozíciókban mint a Viacom (a mai Paramount elődje) vagy a Sony Pictures Television (a mai Antenna Group tévétársaság elődje).

Az új pozíciójában Laking felel a HVG teljes termékportfóliójának marketingjéért, a terjesztési részleg vezetéséért és a HVG PR tevékenységéért.

Szauer Tamás (a HVG-t tulajdonló Szauer Péter fia), aki 2019 márciusa óta töltötte be ezt a pozíciót, új megbízatást kap, ugyanis stratégiai és kereskedelmi igazgatóként folytatja tovább a munkát a vállalatnál.

Felelős lesz a cégstratégia kialakításáért valamint implementálásáért, illetve új üzleti lehetőségek megvalósításáért. Irányítása alatt működik majd a HVG teljes kereskedelmi, marketing és terjesztési tevékenysége, valamint a HVG HR Center.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Kiemelt fotó: Lakinger József és Szauer Tamás (jobbra), a HVG igazgatói
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások