fbpx
ekrs

Munkaügyek intézése könnyen és egyszerűen (x)

Ma már azt a világot éljük, ahol online akár kölcsönt is felvehetünk a banktól, és bármilyen szektorról is legyen szó, lassan hozzászokunk ahhoz, hogy egyre több dolgot tudunk elintézni anélkül, hogy kitennénk a lábunkat az otthonunkból.

Milyen okok vezérelnek a gyorsabb megoldások felé?

A kényelemnek is fontos szerepe van abban, hogy ezt a formát válasszuk, de ennél sokkal jelentősebb szempontok is szerepet játszanak, mint például az időnkkel, az energiánkkal való hatékonyabb bánásmód, valamint a költségeink, kiadásaink visszaszorítása.

Ha jobban tetszik, napjaink általános törekvése az, hogy racionalizáljuk, optimalizáljuk a folyamatokat, vagyis hétköznapian megfogalmazva: minél többet hozzunk ki az életünkből annak köszönhetően, hogy mindig a valóban lényeges dolgokra koncentrálunk, és nem aprózzuk el magunkat, az időnket.

Elektronikus jogi szolgáltatás

Az elektronikus jogi szolgáltatás lehetővé teszi, hogy teljesen online keretekben rendezzünk olyan ügyeket, amelyeknél erre korábban nem volt lehetőség. Az eKRS a KRS Ügyvédi Iroda jogi szolgáltatásaként működik, és számos különböző ügytípusban kínál megoldást az elfoglalt ügyfelek számára.

Ugyan a szolgáltatás interneten keresztül zajlik, s a folyamat nagy része teljesen automatizált, mégis teljes értékű jogi dokumentumokat, szerződéseket készíthetünk a rendszeren keresztül, amelyet ráadásul a regisztrációnkon keresztül a későbbiek során is elérhetünk, s a nyomtatás vagy letöltés sem ütközik akadályokba.

Milyen előnyökkel jár az eKRS?

Ha egy konkrét példán keresztül nézzük, akkor azonnal megértjük, hogy milyen sokféle pozitív hatást kapunk a rendszer használatának eredményeképpen. Az eKRS munkaügyi szolgáltatása révén a vállalkozások vezetői számára is jelentős mértékben csökkenthetőek az ügyviteli terhek, így rengeteg előnyt tudhatnak magukénak.

Egyrészt nem szükséges időpontok, találkozások egyeztetésével és utazással bajlódni, így valóban azokra a feladatokra koncentrálhatunk, amelyek igazán fontosak. Mivel az idő pénz, ezért önmagában ezzel is sokat tettünk a vállalkozás hatékony működéséért. Másrészt azonban az automatizált rendszernek köszönhetően még tovább gazdálkodhatunk az idővel.

Kifejezett pozitívum az is, hogy a folyamat bármikor félbeszakítható, majd később ugyanott folytatható, így nem veszítünk el egyetlen percet sem. A kedvező árak miatt költséghatékonyan intézhetjük feladatainkat, legyen szó akár munkaszerződésről, akár titoktartási szerződésről, akár KKV adatvédelmi csomagról.

Ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy a dokumentumok elvesznek, elkeverednek, hiszen a rendszerből, az egyéni regisztráción keresztül a későbbiek során is elérhetjük őket. Ha arra van igény, természetesen le is tölthetőek, ki is nyomtathatóak az anyagok.

Végül pedig biztosak lehetünk abban is, hogy az aktuális jogszabályoknak és törvényi kereteknek egyaránt teljes mértékben megfelelünk, hiszen az eKRS rendszerén keresztül hoztuk létre a szerződéseket és az iratokat, ami egy abszolút megbízható felület.

(x)

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások