fbpx
Lutter Imre, Sorok Között.

Elköltözik az RTL Klubra az ATV egyik ismert műsora

Lutter Imre műsora, a Sorok Között a jövőben az ATV helyett az RTL Klub képernyőjén lesz látható.

Hétfőtől az RTL Klub képernyőjén folytatódik a Sorok Között című irodalmi talkshow – mondta el Lutter Imre, a műsor házigazdája a Blikknek.

Az RTL sajtószobája szerint az első adás február 21-én 23:45-kor kerül majd képernyőre. A műsor tartalmáról a következőket írják:

„A műsorban közismert személyiségek mesélik el különleges történetüket, hogyan változtatta meg az életüket egy vers, és hogy mit gondolnak a világról. Mert a sorok között ott van az élet: izgalmas történetek, szerelem, barátság, karrier, hit, közélet, játszmák, küzdelmek, egyéni tragédiák és vágyak a fókuszban. Lutter Imre minden héten új sztárvendéggel beszélget: színészek, zenészek, sportolók, újságírók, közéleti szereplők mondják el eddig nem hallott történetüket, és filmes formában a beszélgetés apropója, a vers is elhangzik”.

Az első adás vendége Kovács Kokó István lesz.

Kovács Kokó István a Sorok Között című műsorban.
Kovács Kokó István a Sorok Között című műsorban. Fotó: RTL sajtószoba

Lutter Imre annak kapcsán, hogy egy országos kereskedelmi televízióba kerül át a műsora, a következőket mondta a Blikknek:

„Amellett, hogy nagyon megtisztelő és örülök neki, azt is jelenti, hogy a vers tud trendi lenni, különösen úgy, hogy az ismert vendégek eddig nem hallott történetein keresztül találkozik a néző az életszagú irodalommal. Ez elég vagány. Ráadásul a klasszikusok mellett egyre több olyan mai költő van, akiknek a művei ismertek, iskolai oktatásban is előkerülnek”.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Kiemelt fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások