fbpx
szerelem, love, szivecske, naplemente

Valentin-napi képeslapból esküvői dekoráció (x)

Mindannyian megtapasztalhattuk már, hogy nincs is szebb dolog annál, mint szerelmesnek lenni.

A Valentin-nap közeledtével biztosan sok barátnő avanzsál menyaszonnyá és tervezheti meg az esküvői dekorációját.

Mit ajándékozzunk Valentin-napkor?

Minden évben elérkezik a nap, amely a szerelemről szól. A Valentin-nap remek lehetőséget kínál arra, hogy meglepjük kedvesünket. A tökéletes ajándék megtalálása rejt némi kihívást magában, de abszolút megéri a fáradozást. Vannak, akik csak apróságokkal lepik meg egymást, például szívecskés képeslapokkal, és akadnak olyanok is, akik tárgyi ajándékkal kedveskednek, ami lehet egy parfüm vagy más egyszerű, napi használati cikk.

Akik felejthetetlen élményt adnának párjuknak, azoknak érdemes valamilyen programlehetőségben gondolkodni. Sokan mennek ezen a dátumon vacsorázni, de ebben az esetben gondoskodnunk kell arról, hogy az étteremben jó előre foglalást adjunk le, hiszen a legtöbb hely ilyenkor teltházas.

Adja magát az alkalom egy jól szervezett lánykéréshez. Az ünnep mivolta, a vacsora szervezése és a romantikus hangulat mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy felejthetetlen eljegyzés kerekedjen ki az alkalomból.

Képeslaptól az esküvői dekorációig

A legtöbb nő az eljegyzést követően máris az esküvőjét szervezi. Szinte az első dolga, hogy átböngéssze az internetet az aktuális ruhatrendekkel kapcsolatban és tájékozódjon a díszítési lehetőségekről. A Valex Decor Kft. kínálatában számos esküvői dekorációs elemet találhatunk, amivel csodálatos helyszínt varázsolhatunk a nagy napon.

A Valentin-nap varázsa tehát az, hogy az egyszerű képeslapoktól kezdve az eljegyzésig bármilyen ajándék szóba jöhet, a lényeg, hogy az ajándékozott fél elégedett legyen. Akadnak, akik a kézzel készített ajándékokat részesítik előnyben és különböző szalagok, fatáblák, papírok és anyagok felhasználásával a két kezükkel alkotnak varázslatos meglepetést.

szeretlek, szerelem, valex

Hasznos tipp, hogy ne feledkezzünk meg ezen a napon a barátainkról sem, egy kedves képeslap vagy egy jól megfogalmazott üzenet bárki számára jóleshet és biztosan sokáig emlékezni fognak erre a gesztusra.

Legyünk körültekintőek

Azért, hogy ne érezzük magunkat kellemetlenül az ajándékozás pillanatában, érdemes előre tisztázni, hogy milyen értékben szeretnénk meglepni egymást a szerelmünkkel. Gyakran előfordul, hogy a kedvesünk lehozza a csillagos eget is, mi pedig egy képeslappal árválkodunk a nagy pillanatban.

Ha jól sikerül az este, már tervezhetjük is az esküvői dekorációt. Ha a romantikus vacsora mellett döntünk, és a párkapcsolat már megérett erre a fontos lépésre, akkor kezdhetünk gyanakodni és kellőképpen felkészülni az alkalomra. A férfiak esetében érdemes ügyelni a frissen vágott frizurára és arcszőrzetre, míg a nők esetében a manikűrön van a hangsúly.

(x) Hirdetői tartalom

Borító: Unsplash
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások