fbpx
Facebook, Meta.

Távozik a Facebook anyavállalatának kommunikációs vezetője

Pénteken jelentette be a Meta, a Facebook anyavállalata, hogy a cég kommunikációját vezető John Pinette távozik a közösségimédia-óriástól.

A hírt elsőként a Wall Street Journal közölte, mely úgy fogalmazott, Pinette „menekül az égő házból”, mivel 2019 óta már több kommunikációs botrány is kitört a vállalat körül.

A távozás okaira a Reuters hírügynökség kérdezett rá a Metánál. A cég válaszában úgy fogalmazott, magánéleti változások állnak a háttérben, melyekről bővebben nem nyilatkozhatnak – írja a Reuters nyomán az Index.

Pinette helyét átmeneti jelleggel a Meta nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnöke, Chris Norton veszi át. John Pinette 2019-ben kezdett dolgozni az akkor még Facebooknak hívott vállalatnál; korábban a Microsoftnál, a Google-nél, illetve Bill Gates innovációs laborjánál, a Gates Ventures-nél dolgozott kommunikációs vezetőként.

Mint arról a Media1 beszámolt, a vállalattól folyamatosan távoznak a felsővezetők – csak 2021-ben legalább 9-en; volt olyan nap, amikor ketten is.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások